Nepatrím k ľuďom, ktorí počúvajú hudbu pri každej možnej príležitosti, no neznamená to, že by som hudbu nemala rada vôbec.

Akurát ju nerada počúvam cez slúchadlá, keďže mám citlivé uši a hlasná hudba mi vadí. Ako som však písala v predchádzajúcom článku, veľmi často a rada počúvam audioknihy a to aj doma. Radšej si zapnem audioknihu, ako televízor. Len málokedy si viem v televízii vybrať program, ktorý si chcem pozrieť. Aj preto sa mi reproduktor v domácnosti veľmi zíde.

Vybrala som si reproduktor JBL Xtreme 2. Nie je to síce úplná novinka, no má niekoľko výhod.

Reprodukcia zvuku je veľmi dobrá. Moje uši sú citlivé nie len na vysokú hlasitosť, ale aj na kvalitu prehrávaného zvuku. Samozrejme záleží aj od nahrávky.

Ďalšou výhodou tohto reproduktora je jeho veľkosť a odolnosť. Nie je najmenší, no stále je pohodlne prenosný, vo výbave je aj praktický popruh na prenášanie, a dokáže ozvučiť celkom veľkú plochu aj na otvorenom priestranstve. Vďaka svojej odolnosti IPX7 sa nemusíte o neho báť ani ak náhodou spadne do bazéna alebo zmokne. Pokiaľ sú všetky krytky dobre zakryté, nič sa mu nestane, preto je to výborný spoločník aj na gardenparty či grilovačky v teréne.

Reproduktor je vybavený Bluetooth technológiou, takže jeho pripojenie k telefónu alebo prehrávaču je veľmi jednoduché. Na telefóne si dáte vyhľadať zariadenia v blízkosti, na reproduktore stlačíte tlačidlo so symbolom Bluetooth a jednoducho obe zariadenia spárujete. A párty môže začať.

JBL Xtreme 2 podporuje aj technológiu JBL Connect+ pomocou ktorej môžete bezdrôtovo prepojiť až 100 JBL reproduktorov s touto technológiou. A to je už iné kafé.

Reproduktor má 10 000 mAh Li-ion batériu, ktorá umožní prehrávanie až 15 hodín. Ja reproduktor nabíjam tak raz za 10 dní pri každodennom, teda skôr každovečernom používaní. Okrem toho môže reproduktor slúžiť aj ako powerbanka pre váš telefón, keďže obsahuje aj praktický USB výstup na nabíjanie.

Výrobca pridal aj jednu praktickú vychytávku na popruh a síce otvárač na fľaše, ktorý sa na každej párty zíde. 🙂

Kompletný seriál TOUCHIT odporúča hľadajte TU.

Prečítajte si aj:

Ondrej odporúča: Ako na poriadny zvuk vo videu? Predsa Rode Wireless GO Compact

Xénia Rybáková

Xénia Rybáková
Zaujíma ma všetko čo je smart, či inteligentné. V domácnosti, na ruke, či v ruke, ale aj nové technológie na kolesách.