Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Genesis Xenon 750 je profesionálna myš, ktorá sa rýchlo stane obľúbeným spoločníkom pri hraní počítačových hier. Pokročilý softvér, RGB podsvietenie, prvotriedny senzor, programovateľné tlačidlá a možnosť nastaviť a individualizovať vlastný tvar myši, to sú len niektoré z mnohých funkcií, ktoré tento „hlodavec“ ponúka.

 Vražedná presnosť PMW 3330

Táto herná myš ihneď presvedčí všetkých hráčov, že si poradia s každou úlohou. Je vybavená senzorom PMW 3330, špičkovým výrobkom značky Pixart. Rozlíšenie môže byť nastavené v rozmedzí 100 až 10 200 DPI bez akejkoľvek ďalšej interpolácie a myš je možné naprogramovať na šesť obľúbených úrovní citlivosti v krokoch po 100 DPI. Myš je vybavená vnútornou pamäťou a súčasťou dodávky je aj pokročilý ovládací softvér, ktorý ponúka mnoho možností individualizácie. Hráči počítačových hier tak môžu meniť nastavenie myši a ukladať jednotlivé profily, vytvárať makrá a programovať vlastnú kombináciu tlačidiel.

 Individuálne nastavenie tvaru myši

Pri navrhovaní myši Xenon 750 sa značka Genesis držala zásady, že chce poskytnúť hráčom maximálnu šírku možností, ako nastaviť myš podľa individuálnych potrieb a predstáv. Preto sú v balení dodávané ďalšie bočné panely myši, ktoré umožňujú upraviť a individualizovať ergonómiu podľa vlastných preferencií. Výmena bočníc je vďaka silným magnetom jednoduchá a magnety spoľahlivo bočnice držia behom náročného používania.

Silné parametre

Kvalitu myši dokazujú niektoré čísla. Maximálna rýchlosť spracovania snímok dosahuje 8 000 FPS a maximálna akcelerácia je 30 G. Rýchlosť odozvy je 1 000 Hz (je možné prednastaviť). Myš je taktiež veľmi ľahká, len 92 gramov. Hráč tak získa spoľahlivú a silnú zbraň pre svoje budúce víťazstvá.

Dobrý softvér znamená mnoho zábavy

Každý hráč vie, že pokročilý ovládací softvér je ako výťah, ktorý pozdvihne hráčske schopnosti na vyššiu úroveň. Xenon 750 je vybavená softvérom, ktorý nielen umožňuje nastaviť funkcie, alebo editovať profily a makrá pre jednotlivé tlačidlá, ale taktiež ponúka voľbu RGB podsvietenia a nastavenie mnohých režimov vrátane pridelenia farieb.

Myš na dlhé trate

Hráčske vybavenie musí byť odolné. Xenon 750 ponúka niekoľko riešení, ktoré podporujú odolnosť a výdrž. Sú to predovšetkým odolné komponenty a použitý materiál, kvalitné pojazdy, nylonový obtočený kábel s dĺžkou 180 cm a predovšetkým spínače OMRON s životnosťou 10 miliónov kliknutí. To všetko dáva dohromady záruku dlhej životnosti a úspešného prepojenia hráča s jeho myšou.

Ergonómia a dizajn

Funkcionalita je kľúčovým prvkom, ale Genesis nezabúda ani na ergonómiu a dizajn. Xenon 750 je nielen myš s dokonalou ergonómiou (s možnosťou ergonómiu individualizovať a nastaviť), ale taktiež vypadá naozaj skvelo. Atraktívne RGB podsvietenie s efektom PRISMO a led diódami umiestnenými na bočných paneloch a rolovacom koliesku, podsvietené je aj logo. To všetko dáva tejto myši špeciálny charakter, ktorý môže byť ďalej upravený podľa vlastných preferencií.

Technické údaje:

  • Optický senzor PMW3330
  • Spínače: OMRON
  • Maximálna DPI: 10200
  • Maximálna rýchlosť: 8000 FPS
  • Maximálne zrýchlenie: 30 G
  • Maximálny tracking speed: 150 ips
  • Polling rate: 125 – 1000 Hz
  • Počet tlačidiel: 7
  • Dĺžka kábla: 180 cm
  • Rozmer: 124 × 73 × 43 mm
  • Hmotnosť: 92 g

Cena a dostupnosť:

Myš Genesis Xenon 750 je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a doporučená koncová cena vrátane DPH je 38 EUR.

Značky: