Cena nebude pritom výrazne vyššia, než u súčasného náramku. 

Nedávno čínska spoločnosť Xiaomi predstavila nový fitnes náramok Mi Band 3. Kto si však myslel, že najbližšie Xiaomi predstaví až náramok Mi Band 4 ostane zrejme prekvapený. Spoločnosť sa totiž rozhodla prinesť úplne novú sériu fitnes náramkov, ktoré nesú označenie Hey+.

Inteligentný fitnes náramok Hey+ vychádza dizajnovo zo súčasného náramku Mi Band 3. Ten je vybavený 0,78-palcovým displejom s rozlíšením 128×80 pixelov. Novinka však ponúkne o niečo väčší 0,9-palcový displej s rozlíšením 240×120 pixelov. Najväčšou výhodou bude ale farebnosť tohto displeja.

Rovnako ako Mi Band 3 ponúkne Bluetooth 4.2 a NFC čip, ktorý bude slúžiť na platby, vstupy do mestskej hromadnej dopravy či do budov. Tieto funkcie budú zrejme zo začiatku podporované iba v domácej Číne. Hey+ prináša tiež vode odolnosť, takže používatelia s ním môžu bez problémov plávať. 

Xiaomi sa pri tomto náramku snažilo znížiť cenu na minimum. To sa mu aj podarilo, keďže cena tohto fitnes náramku nepresiahne 35 eur. Odhadovaná cena je 229 juanov, čo je v prepočte približne 33,5 eura.

Zdroj: Ubergizmo

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 3 je tu. Prináša vylepšený displej, nové funkcie a 20-dňovú výdrž batérie. Poznáme dostupnosť na Slovensku (doplnené)

Značky: