Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 33. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Xiaomi HyperOS 2.0 bude významnou aktualizáciou pre väčšie množstvo smartfónov

Čínska spoločnosť Xiaomi len koncom minulého roka začala s aktualizáciou smartfónov, ktorá bola azda najvýznamnejšia v histórii. Prvotný produkt spoločnosti, nadstavba MIUI bola nahradená novou úpravou Androidu, ktorou je systém Xiaomi HyperOS. Tento systém pritom už čoskoro získa novú verziu. Bude sa označovať ako HyperOS 2.0 a niesť so sebou bude viacero vylepšení.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Pixel 9 (Pro) oficiálne: Google smartfóny sú konečne na Slovensku

Google predstavil smartfóny série Pixel 9. Prvýkrát sú oficiálne v predaji aj na Slovensku. Google oznámil rodinu smartfónov Pixel 9, ktorá prvýkrát oficiálne prichádza aj na Slovensko. K dispozícii budú celkovo tri telefóny.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Samsung plánuje oživiť Note. V sérii Galaxy S26 model Ultra už nečakajte

Séria Galaxy S25 je už pomerne dlho predmetom rôznych špekulácií, avšak v uplynulých dňoch sa začalo ešte viac hovoriť o novom dizajne modelu Galaxy S25 Ultra. Zdá sa, že toto tvrdenie podporuje aj obrázok, ktorý zobrazuje Galaxy S24 a Galaxy S25 vedľa seba. Staršie správy totižto naznačili, že Samsung pri modeli Galaxy S25 Ultra upustí od hranatého dizajnu, čím sa tento smartfón viac priblíži k neslávne známemu Galaxy Note7 s hrúbkou iba 8,4 mm.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Novinky vo Windows 11: Potiahnutie myšou, úpravy zvuku a Prieskumník

Tým je, že verzie Windows 11 Home a Pro 22H2 nebudú po 8. októbri 2024 dostávať ďalšie aktualizácie týkajúce sa rozšírenia systému. Po tomto dátume budú prístupné len aktualizácie bezpečnostného charakteru. Akékoľvek iné aktualizácie, napríklad náhľadové, ktoré prinášajú ďalšie rozšírenia a funkcie do systému, nebudú pre tieto verzie dostupné. Firma preto odporúča prechod na najnovšiu verziu systému. Novinky sa týkajú aktualizačného balíka označeného ako KB5041585.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Galaxy Z Flip6: kúpiť či nekúpiť? (RECENZIA)

Najväčšie novinky telefónu Galaxy Z Flip6 sa týkajú displeja, procesora, fotoaparátov, batérii a tiež celkovej konštrukcii. Konštatujeme, že medziročne dostal Z Flip6 viac vylepšení ako Z Fold6.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Xiaomi Smart Band 9 je dostupný v globálnej verzii. Poznáme cenu

Xiaomi Smart Band 9 bol oficiálne predstavený pre čínsky trh, avšak dá sa očakávať, že čoskoro príde aj na globálny trh a budete si ho môcť oficiálne kúpiť aj na Slovensku. Smart Band 9 prináša dobre známy dizajn s niekoľkými zlepšeniami. 1,62-palcový OLED displej ponúka vyšší maximálny jas na úrovni 1200 nitov, čo je dvojnásobná hodnota v porovnaní s predchádzajúcou generáciou. Znamená to lepšiu čitateľnosť na priamom slnečnom svetle.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: