Smartfón bol predstavený iba pred pár dňami.

Dnes bol spustený aj jej prvý ostrý predaj v domovskej Číne a všetky smartfóny, ktoré sa dostali do prvej vlny predaja, boli vypredané za neuveriteľných 53 sekúnd. Spoločnosť Xiaomi sa s touto informáciou samozrejme aj pochválila, priamo na sociálnej sieti Weibo.

Xiaomi Mi 9 láka nielen na svoj dizajn ale aj výbavu. Zariadenie je vybavené trojitou zostavou fotoaparátov s hlavným senzorom s rozlíšením 48 Mpx, snímačom odtlačkov prstov v displeji a to všetko je zabalené do pekného dizajnu. Ako to býva zvykom, spoločnosť neoznámila presný počet predaných smartfónov. V prípade Xiaomi to zase nie je až tak podstatné. Dopyt je určite vyšší ako ponuka a spoločnosť vynakladá všetko úsilie na to, aby dodala čo najviac vlajkových lodí k čo najviac používateľom.

Mi 9 je jeden z prvých smartfónov, ktorý využíva vysoký výkon čipovej sady Snapdragon 855.  V Európe je možné smartfón predobjednať v Španielsku, Taliansku a Francúzsku s tým, že predaj smartfónu v pamäťovej verzii verzii 6/64 GB sa začne už tento týždeň.

Ďalší rýchly výpredaj sa uskutoční v Číne 5. marca o 10:00 miestneho času.

Zdroj: Xiaomishka.ru

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 9 oficiálne vstúpilo medzi elitu. Nekompromisný hardvér a skvelý fotoaparát

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.