Novinky bude vybavená viacerými kodekmi s nízkou latenciou.

Slúchadlá Xiaomi Mi Air 2 Pro TWS sa opäť dostávajú na verejnosť, no tentokrát si ich už môžeme detailne pozrieť aj na obrázkoch. S informáciami prichádza Digital Chat Station. Novinka Mi Air 2 Pro bude obsahovať 12 mm meniče. Na výber bude z niekoľkých zvukových kodekov, ktoré zahŕňajú aptX Adaptive a LHDC V3. Posledný z nich zabezpečí latenciu pod 100 ms, čo ponúka aj kodek aptX Adaptive (50-80 ms).

Aktívne potlačenie hluku by sa malo podľa získaných informácií vyrovnať výsledkom, ktoré ponúkajú Apple AirPods Pro. V ponuke nebude chýbať „transparentný režim„, ktorý umožní dočasne deaktivovať ANC. Nevyhnutnou funkciou je aj automatické pripojenie k telefónu. 

Xiaomi Air 2 Pro TWS

Zdroj: SeekDevice

Nabíjacie puzdro je vybavené USB-C portom, ktorý slúži na nabitie 500 mAh batérie. To sa deje pri výkone 5W, avšak súčasťou výbavy je aj bezdrôtové nabíjanie. Každé slúchadlo má zabudovanú 55 mAh batériu, ktorá zabezpečí až 7 hodín prehrávania (5 hodín so zapnutým ANC) na jedno nabitie. S nabíjacím puzdrom je možné dosiahnuť celkovo až 28 hodín prehrávania (20 hodín s aktívnym ANC).

Podľa Digital Chat Station by mali slúchadlá Xiaomi Mi Air 2 Pro stáť v prepočte 90-105 dolárov. Ich predstavenie prebehne 13. októbra.

Zdroj: GSMArena

Titulný obrázok: SeekDevice

Prečítajte si aj:

Na svete sú nové true wireless slúchadlá QuietComfort Earbuds a Sport Earbuds

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.