História sa opakovala, aj tento piatok sa otvorili nové predajne značky Xiaomi a to na dvoch nových miestach. V oboch prípadoch sú to stánkové predajne v ľahko dostupných obchodných centrách.

Ponuka aj teraz predstavovala mobilné telefóny a náramky + powerbanka. V Žiline bol najväčší záujem o model Xiaomi Note 5, rovnako sa dobrému predaju tešil aj náramok Mi Band 3 za 14,90 EUR. Prví záujemcovia čakali v Žiline na spustenie predaja od 5 hodiny ráno, predajňa sa otvárala o 11 hodine.

V bratislavskom Avione sa s predajom začalo zhruba od 11:30, pretože nastali technické problémy s registračnou pokladnicou. Situácia v rade však bola pokojná. Prví záujemcovia čakali v rade od 6 hodiny. Podľa nášho odhadu tu o 11:00 čakalo asi 150 ľudí. V rade sme objavili aj ľudí, ktorí si už niektorý z akciových produktov kúpili v centre Bory Mall pred týždňom. Len pripomeňme, že za akciovú cenu bolo možné nakúpiť len jeden produkt na jednu osobu.

Každý zákazník získal zľavu 20 % na ďalší tovar a tiež tu bola anketa, v ktorej sa dali vyhrať zaujímavé ceny. Ponuka v Avione sa mierne líšila od tohto, čo bolo pred týždňom v Boroch a tak si napr. niektorí dokupovali náramok Mi Band 3. Hlavný záujem bol o telefón Xiaomi Mi A1 64 GB za 132,50 EUR a Redmi 6A za 54,50 EUR.

Viac o nových predajniach Xiaomi na Slovensku

Druhá šanca: Xiaomi otvára ďalšie predajne. Vieme kde, kedy a aké budú zľavy (doplnené o presné miesta predajní)

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.