Iba pred pár dňami sme pritom spoznali inovatívny Mix 4.

Mix 4 je prvý smartfón výrobcu, ktorý má selfie fotoaparát zabudovaní pod displejom. Nové správy pritom naznačujú, že čínska spoločnosť nelení a pripravuje sa na uvedenie ďalšieho vlajkového modelu.

Portál Phandroid zverejnil základné parametre Xiaomi Mi 11T Pro, takže už teraz vieme, čo od tejto novinky môžeme očakávať. Do výbavy sa podľa očakávaní dostáva čipová sada Snapdragon 888 s veľkou 5 000 mAh batériou a 120W rýchlym nabíjaním. Smartfón má byť vybavený OLED displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou.

Oproti predchádzajúcemu modelu Mi 10T Pro (8/259 GB za 599 eur) je však potrebné počítať s miernym nárastom predajnej ceny.

Popri verzii Mi 11T Pro bude pravdepodobne predstavená aj štandardná verzia Mi 11T s 5G čipovou sadou od MediaTeku, zostavou troch fotoaparátov na zadnej strane a lepšou cenou.

Zdroj uvádza, že modelový rad Mi 11T bude predstavený už 23. septembra. Xiaomi zatiaľ k uvedeniu série Mi 11T neposkytlo žiadne informácie. Predpokladáme však, že do jej oficiálnej propagácie nie je ďaleko.

Zdroj: Phandroid

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.