Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

XTREME PERFORMANCE GEAR, výrobca vysoko výkonných produktov pre hráčov, e-športových profesionálov a technologických nadšencov, s potešením oznamuje, že svoje najnovšie produkty vystaví na veľtrhu IFA 2019 v Berlíne. Expozícia na IFA Berlín,  stánok 107 v hale 12, bude zahŕňať novú 4D hernú myš, herné príslušenstvo z radu Mera Edition a SSD disk GAMMIX S50.

Herná myš XPG Headshot – dotknite sa 4D revolúcie

XPG HEADSHOT je rozhodne revolučná a inovatívna reinkarnácia herných myšiek. Kombinuje v sebe hneď dva horúce trendy posledných mesiacov, umelú inteligenciu a 4D tlač. Vďaka tomu je XPG HEADSHOT inteligentnou myškou, s univerzálnou mriežkovanou štruktúrou pre ultimátny herný zážitok. S využitím AI algoritmov sa XPG HEADSHOT prispôsobuje preferenciám a osobným charakteristikám svojho majiteľa, ako sú napríklad štýl úchopu, veľkosť ruky, povrch, po ktorom myš jazdí.

„XPG HEADSHOT je stelesnením všetkého, čo sme mali na mysli, keď sme hovorili o perfektne vyladených a neskutočne ergonomických produktoch,“ hovorí Luca Di Fiore, produktový riaditeľ z XPG. „Od prvého dňa sme mysleli len na to, ako skĺbiť potreby e-športových profesionálov s túžbou technických nadšencov mať dokonalú myš, ktorá bude presne reflektovať ich vlastnú osobnosť.“

Herné príslušenstvo XPG z edície Mera Edition – dôkladne premyslené príslušenstvo

XPG vystaví tiež nový rad herného príslušenstva v odvážnych farbách. Nová farebná paleta ostro kontrastuje s čiernym a ostro rezaným designom, ktorým sa vyznačuje väčšina súčasného herného príslušenstva. Aby XPG pomohlo rozbiť túto fádnu jednotu a konečne ukázalo, že hráči nie sú demograficky homogénnou skupinou, uvádza kompletný rad herného príslušenstva edície Mera Edition. Tá zahŕňa headsety, podložky pod myš, myšky, klávesnice a PC skrine.

„Uvedením radu Mera Edition sa XPG jasne vyjadruje k tomu, čo to dnes znamená byť hráčom,“ myslí si Alex Yin General Manager & Chief Gaming Officer z XPG. „A toto vyjadrenie hovorí o tom, že každý hráč má vlastnú individualitu, ktorá nemusí nutne zodpovedať predsudkom výrobcov herného vybavenia. Hranie by podľa nás malo byť hlavne o tom, užiť si dobrodružstvo a môcť bez obáv vyjadriť svoje preferencie.“

SSD disk XPG GAMMIX S50 – navrhnutý pre hráčov, PC nadšencov, priaznivcov pretaktovania a profesionálnych grafikov

SSD disk GAMMIX S50 využíva najnovšie rozhranie PCIe Gen4x4 a podporuje štandard NVMe. Vďaka tomu môže ponúknuť rýchlosti až 5 000 Mb/s pre čítanie a 4 400 MB/s pre zápis. Pokiaľ ide o náhodný prístup, rýchlosť čítania/zápisu dosahuje hodnoty 750K/750K IOPS. Rýchlosti sú tak asi desaťkrát vyššie než pri SSD diskoch s rozhraním SATA. S50 navyše pridáva pamäťové čipy 3D Flash a SLC Caching, čo vedie k výraznému vylepšeniu efektivity a výdrže. Vďaka dodržaniu špecifikácií M.2 2280 podporuje disk S50 najnovšie platformy Intel® a AMD a je spätne kompatibilný s PCIe 3.0. Všetky tieto vlastnosti predurčujú S50 ako ideálnu voľbu pre hráčov, PC nadšencov, priaznivcov pretaktovania a profesionálnych grafikov.

Navštívte stánok XPG, kde nájdete najnovšie produkty a XPG Orb
Navštívte expozíciu XPG na veľtrhu IFA Berlín 2019 (6. – 11. septembra 2019) na výstavisku Messe Berlin, stánok 107, hala 12. Návštevníci na stánku XPG uvidia okrem vyššie zmienených produktov tiež ďalšie herné novinky. Okrem toho bude vystavená unikátna štruktúra nazvaná XPG Orb, ktorá bola v priebehu tisícky hodín zostavená z troch stoviek samostatných častí. Vo vnútri XPG Orbu si môžu návštevníci vyskúšať extrémny výkon všetkých noviniek.

XPG nedávno rozšírilo svoje celosvetovo dostupné portfólio napríklad o headsety XPG PRECOG, podložky pod myš XPG BATTLEGROUND, klávesnice XPG SUMMONER, XPG BATTLECRUISER a počítačové skrine XPG INVADER, vodné chladenie XPG LEVANTE a napájacie zdroje CORE REACTOR.

Značky: