Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prestížne ocenenie získalo SSD a dvojica pamätí DRAM.

XPG, poskytovateľ počítačov, komponentov a periférií pre hráčov, profesionálov v e-športoch a nadšencov pre technológie, oznámil, že jeho tri produkty získali prestížne ocenenie 2021 Red Dot Award: Product Design. Týmito tromi ocenenými produktami sú PCIe Gen4 SSD GAMMIX S70, DDR4 pamäť SPECTRIX D70G a DDR4 pamäť SPECTRIX D50 Xtreme.

Sme nadšení, že organizácia Red Dot ocenila tri z našich výrobkov, pretože tým potvrdzuje, že poskytujeme nielen produkty s vynikajúcim výkonom, ale tiež dosahujeme vysokú designovú úroveň.,“ povedal Ibsen Chen, produktový marketingový riaditeľ spoločnosti ADATA. „S naším hlboko zakoreneným dedičstvom a popredným postavením v oblasti úložísk a pamätí nie je prekvapivé, že je medzi našimi tromi výhercami Red Dot jedno SSD a dva moduly DRAM.“

PCIe Gen4 SSD XPG GAMMIX S70

Vďaka najnovšiemu rozhraniu PCIe Gen4 pomôže GAMMIX S70 hráčom získať nadvládu nad súpermi, a to s rýchlosťou sekvenčného čítania/zápisu až 7 400/6 400 MB/s. Pre spoľahlivú prevádzku a stabilitu je model S70 vybavený vlastnou konštrukciou chladiča od XPG. Hliníkový chladič má terasovitú vrstvenú štruktúru, ktorá je inšpirovaná oceánskymi vlnami a ponúka väčšiu plochu pre odvod tepla. Vo vnútri umiestnené duté komory ďalej zvyšujú schopnosti chladenia tým, že podporujú prúdenie vzduchu a konvekčný prenos tepla.

DDR4 pamäťový modul XPG SPECTRIX D70G

SPECTRIX D70G používa odlišný designový prístup od ostatných modulov v tom, že je postavený na filozofii „dvojitej osobnosti“. Jedným z aspektov sú dve kontrastné povrchové úpravy. Jeden povrch je hladký a čistý, zatiaľ čo druhý je drážkovaný a zúbkovaný. Súčasne ponúka dva odlišné vzhľady pri zapnutom či vypnutom RGB osvetlení. Keď je RGB osvetlenie vypnuté, pripomína plastový vonkajší obal kov. Keď je RGB osvetlenie zapnuté, polopriehľadný materiál umožňuje viacfarebnému RGB osvetleniu presvitať. Výkonový model D70G ponúka frekvencie až 4 600 MHz pre efektívnu prácu s viacerými aplikáciami súčasne.

XPG SPECTRIX D50 Xtreme DDR4 Memory Module

DDR4 RGB pamäťový modul XPG SPECTRIX D50 Xtreme sa môže pochváliť taktom až 5 000 MHz. Ponúka užívateľom neuveriteľné frekvencie pre rýchle a efektívne dokončenie úloh na počítačoch. Jeho celkový vonkajší vzhľad bol navrhnutý tak, aby vyjadroval rýchlosť a robustnosť produktov. ako základ pre jeho vonkajší chladič bol vybraný plech s hrúbkou 2 mm, ktorý vytvoril produkt s plným telom a vysoko kvalitnou textúrou. Na plechu sú drážky v tvare písmena V, ktoré jeho povrch križujú a vytvárajú pretínajúce sa vzory v tvare písmena „X“, ktoré predstavujú rýchlosť a prvé písmeno značky XPG. D50 Xtreme sa zbavuje tradičných obdĺžnikových svetelných RGB pruhov, ktoré sa nachádzajú na mnohých pamäťových moduloch, a miesto toho má trojuholníkový tvar, ktorý dopĺňa pretínajúce sa ryhované línie.

Ocenenie Red Dot Award: Product Design je udeľované najlepším produktovým designom od výrobcov a designerov z celého sveta, a to už od roku 1955. Uznáva vynikajúce výsledky v oblasti produktového designu, komunikačného designu a designových konceptov. Toto ocenenie je založené na princípe výberu a prezentácie a o víťazoch rozhoduje medzinárodná odborná komisia.

Zdroj: XPG

Značky: