Opakované prehrávanie skladieb bude možné aj počas zrkadlenia na ďalšie zariadenie.

YouTube Music má svoje nesporné zvukové kvality, avšak Google sa sem-tam rozhodne odobrať niektorú z praktických funkcií, ktoré si používatelia stihli obľúbiť. Zrkadlenie obsahu na ďalšie zariadenie má už dva roky obmedzenie, ktoré sa Google konečne rozhodol odstrániť.

YouTube ešte začiatkom roka 2020 sprístupnil možnosť opakovania a náhodného prehrávania skladieb a albumov počas zrkadlenia obsahu na ďalšie prepojené zariadenie. Zakrátko obidve možnosti záhadne zmizli. Aj keď sa náhodné prehrávanie vrátilo, opakovanie prehrávaného obsahu počas “castingu” nie. Teraz sa to však mení.

Youtube MusicZdroj: AndroidPolice

Portál Android Police informuje, že po tohtotýždňových problémoch s prehrávaním z YouTubu Music na zariadenia Android TV, Chromecast alebo Google TV prišla oprava, ktorá prinavrátila aj spomínané opakovanie prehrávania.

Po spustení relácie CAST je tlačidlo opakovania iba na krátku dobu šedé. O niečo neskôr sa aktivuje a bude ho možné používať na opakovanie celých albumov/playlistov skladieb alebo jednotlivých skladieb. 

Opakovanie je dostupné pre Android a iOS, ale zatiaľ nie pre iPady. Zdá sa však, že funkcia sa k používateľom dostáva postupne, čiže je iba otázkou času, kedy bude dostupná pre všetkých. Teraz snáď už na dlhší čas, ideálne nastálo. 

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.