Na Slovensku ostáva cena nezmenená. Aspoň zatiaľ.

Google zvyšuje cenu predplatného za službu YouTube Premium – zatiaľ iba v USA. Na zmenu upozornil portál 9to5google, ktorý si všimol zvýšenie ceny na webe youtube.com/premium z 11,99 USD na 13,99 USD.

Google túto zmenu zatiaľ oficiálne neoznámil, takže nie je známe, či bude zdražovať aj v iných krajinách. Faktom je, že slovenské ceny sú zatiaľ bez zmeny a to na úrovni 7,19 eur za individuálne predplatné a 10,99 eur za rodinné predplatné.

YouTube Premium ponúka sledovanie YouTube videí bez reklám a na pozadí. Takisto obsahuje offline režim a vyššiu kvalitu v rozlíšení 1080p.

Google v USA zdražil aj službu YouTube Music Premium a to z 9,99 USD na 10,99 USD. Opäť platí, že slovenská cena je zatiaľ nezmenená a to na úrovni 5,99 eur za individuálne predplatné, resp. 8,99 eur za rodinné predplatné. Nepredpokladáme, že by sa mala cena tejto služby meniť, keďže podobné ceny majú aj konkurenčné služby.

Zdroj: 9to5google, vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit