Do aplikácie sa dostáva nová zábavná animácia.

YouTube pred niekoľkými mesiacmi skryl počty “dislikeov, aby vytvoril neutrálnejšie prostredie pre divákov a tvorcov obsahu. Hoci počet stlačení tlačidla “nepáči sa mi toje pre tvorcov obsahu stále dostupný v ich profile, v čase zavedenia tejto zmeny išlo o pomerne kontroverzný krok. 

Stále teda platí, že pokiaľ sa vám video nepáči, jeho tvorcom to môžete dať najavo pomocou tohto tlačidla, hoci počet negatívnych hodnotení nebude verejne dostupný.

Teraz však skutočné vylepšenie dostáva tlačidlo “páči sa mi to”, ktoré získava “párty animáciu”. Tá „lajkovanie videí“ poriadne oživí. Hoci sa animácia na verejnosti objavila už dávnejšie, tak až teraz sa dostáva do systémov Android a iOS a začína byť dostupná pre všetkých. Portál AndroidPolice informuje, že nová výraznejšia animácia tlačidla “páči sa mi tomu mení farby a vytvára akýsi ohňostroj s konfetami – jednoducho párty.

Youtube párty animáciaZdroj: AndroidPolice

Nevieme teraz predpovedať, ako dlho sa táto animovaná novinka v aplikácii “ohreje”, a či nejde iba o nejaké prechodné obdobie. Táto zmena je však rozhodne atraktívnejšia, než nedávne odstránenie počítadla pod tlačidlom “nepáči sa mi to”.

Uvidíme, ako táto novinka zmení správanie divákov, a či do aplikácie prinesie pozitívnejšiu náladu.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.