Po YouTube Music je teraz na rade aj hlavná aplikácia.

O novinke informuje portál 9to5 Google. Tá používateľom odstraňuje potrebu kopírovania a vkladania odkazov vďaka priamej integrácii do prostredia aplikácia YouTube. V konečnom dôsledku to urýchli celý proces zdieľania klipov alebo pridávanie odkazov na videá do príspevkov Story.

Nová integrácia je dostupná od dnešného dňa. To znamená, že už všetci používatelia aplikácie Snapchat v iOS a Androide môžu  bezproblémovo zdieľať svoje obľúbené videá z YouTube. Je to po prvýkrát, čo je možné YouTube odkazy vizuálne zdieľať do príbehov Snapchat Stories a samostatných snímok.

Aj naďalej však v aplikácii zostáva celý rad kreatívnych nástrojov. Ak pošlete alebo dostanete Snapchat s vloženým odkazom na YouTube, ťuknutím na nálepku sa video otvorí v aplikácii YouTube alebo v prehliadači.

YouTube umožňuje priame zdieľanie videí do SnapchatuZdroj: TOUCHIT
YouTube umožňuje priame zdieľanie videí do Snapchatu

Ako na to?

Po otvorení aplikácie YouTube pre Android stačí pod videom ťuknúť na tlačidlo Zdieľať. Pokiaľ máte Snapchat nainštalovaný, tak v hornom rohu ponuky na zdieľanie sa objaví ikona aplikácie Snapchat. Po ďalšom ťuknutí sa už aplikácia otvorí a umožní video vložiť do posledného videa, fotografie alebo príbehu. 

Zdroj: 9to5 Google

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.