Používatelia systému Apple iOS dostávajú bezplatnú aktualizáciu aplikácie Sygic GPS Navigation. Sygic do nej pridal recenzie a odporúčania z popredných portálov pre cestovateľov a zmenil tak spôsob, akým možno využívať navigáciu.

01_ip6

Vďaka spolupráci so spoločnosťou Viator ponúka Sygic priamy prístup k širokej ponuke turistických prehliadok, akcií, atrakcií, exkurzií a podujatí vo viac ako 1500 destináciách. Teraz si môžete jednoducho zarezervovať lístky na vybranú turistickú prehliadku alebo podujatie priamo v aplikácii Sygic GPS Navigation. Spoznávať môžete aj miestnu kuchyňu vďaka informáciám od cestovateľov na portáloch TripAdvisor a Foursquare. Sygic GPS Navigation zobrazí hodnotenie hotelov, barov, reštaurácií a všetkých bodov záujmov podľa počtu hviezdičiek spolu so zdrojom hodnotenia.

02_ip6 (1)

V porovnaní s ostatnými navigačnými aplikáciami na trhu, Sygic vo svojich hybridných riešeniach spája moderné online služby s komplexnými offline mapami. Používateľom tak ponúka bezpečnú navigáciu so skvelými funkciami bez ohľadu na to, či majú dátové pripojenie.

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.