Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výkonné herné aj pracovné notebooky sa často pod náporom výpočtových operácií nadmerne zahrievajú a naplno zamestnávajú svoj zabudovaný chladiaci systém. Pomocou chladiaceho stojanu pod notebook je možné udržaniu správnej prevádzkovej teploty výrazne pomôcť a zároveň svoj herný či pracovný kút urobiť praktickejším.

V posledných dňoch, kedy sa vplyvom celosvetovej situácie čas strávený v domácom prostredí rapídne zvýšil, rastie aj dopyt po vybavení funkčnej domácej kancelárie. Spoločnosť Trust ponúka celý rad produktov, od pohodlných herných stoličiek, cez ergonomické vertikálne myši až po najnovší chladiaci stojan GXT 1125 QUNO, ktoré môžu mnohohodinový pobyt v improvizovanej kancelárii výrazne spríjemniť.

Stojan Trust GXT 1125 QUNO uľahčuje hernému aj pracovnému notebooku dosiahnuť správny výkon bez nadmerného zaťažovania prehrievaním. Táto chladiaca podložka bráni prehriatiu vďaka piatim zabudovaným ventilátorom a kovovej mriežke, ktorá zabezpečuje správne prúdenie vzduchu okolo notebooku. Ten môže mať ľubovoľnú veľkosť, až do 17,3-palcovej uhlopriečky obrazovky.

Celkom 5 ventilátorov s nízkou hlučnosťou a modrým osvetlením je napájaných cez USB konektor. Z ľubovoľnej bočnej strany je možné pripevniť stojan na mobilný telefón, ktorý je súčasťou balenia. Telefón je v pripojenom stojančeku na dosah ruky a nachádza sa v zornom poli, takže je neustále pod kontrolou. Výšku sklonu chladiaceho stojana je možné prispôsobiť, čím zaručuje ten správny  komfort pri práci aj zábave.

Odporúčaná maloobchodná cena: 51,90 eur

Kľúčové vlastnosti:

–           vhodný pre ľubovoľný notebook do veľkosti 17,3″

–           ventilátory napájané cez USB

–           obsahuje stojan na mobilný telefón

–           rozmery výrobku (v x š x h): 50 x 400 x 280 mm

–           dĺžka napájacieho kábla: 100 cm

–           1 x ventilátor 130 mm

–           4 x ventilátor 50 mm