Tatra banka ako prvá banka na Slovensku používa NFC vizitky. Firemní klienti a klienti privátneho bankovníctva patria medzi prvých, ktorí dostávajú kontakty od vzťahových a produktových manažérov banky práve v digitálnej NFC podobe.

Väčší komfort a menej papiera

Doposiaľ manažéri Tatra banky odovzdávali svoje kontakty na klasickej papierovej vizitke. Nové trendy a digitálne prístupy však prinášajú inovácie aj do tejto oblasti. Tatra banka teraz siahla po riešení od Attachtap. V nasledujúcom období Tatra banka rozšíri digitálny spôsob odovzdávania kontaktov aj na ďalších zamestnancov banky. Klienti ani zamestnanci tak pri sebe už nebudú musieť nosiť ústrižky papiera s kontaktmi a riešiť, kde ich uschovať. NFC riešenie má nielen novátorsky charakter, ale prináša aj ekologický rozmer. Zamestnanci obdržia NFC vizitku vyrobenú z recyklovaného plastu, ktorý pochádza z oceánu. 

NFC vizitka priamo do mobilu

Uloženie kontaktných údajov do mobilu je veľmi jednoduché, stačí k nemu len priložiť NFC vizitku. Tú dokáže načítať každé zariadenie so zapnutou NFC funkciou.

Celý profil pracovníka banky aj s fotografiou a najdôležitejšími kontaktnými údajmi sa tak uloží do mobilu takmer okamžite. Používanie NFC vizitiek je komfortné aj pre zamestnancov banky. Svoj profil si môžu jednoducho upraviť v mobilnej aplikácii, ktorá zabezpečuje správu vizitiek.

Zdroj: Tatra banka

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.