Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Digitálna banka mBank opäť potvrdzuje svoju pozíciu lídra v platobných inováciách. Krátko po úspešnom uvedení platobných prsteňov prináša na Slovensko aj platobné náramky.

mBank tak v spolupráci s partnermi Mastercard a Niceboy prepája výnimočný dizajn s maximálnou praktickosťou. Elegantné náramky sú dostupné v siedmich variantoch a dokonale doplnia každý outfit. Svojim nositeľom umožnia vychutnať si slobodu pri platení bez toho, aby museli vyťahovať peňaženku alebo mobilný telefón. Hodia sa tak napríklad na spoločenské podujatia, do divadla, na koncert alebo večierok.

„Platobné prstene vzbudili u našich klientov veľký záujem, čo dokazuje viac ako 30-tisíc transakcií uskutočnených práve prsteňom na Slovensku za prvé tri mesiace od uvedenia na trh. V auguste sa táto novinka zaradila už na tretie miesto v pomyselnom rebríčku obľúbenosti nositeľných platobných zariadení (vrátane smart hodiniek). S platobnými náramkami sa chceme posunúť ešte o úroveň vyššie a ukázať, že praktický platobný nástroj môže byť zároveň luxusným a elegantným doplnkom ideálnym v situáciách, v ktorých sa nehodí mať pri sebe telefón, peňaženku alebo smart hodinky,“ hovorí Martin Podolák, riaditeľ produktovej a procesnej divízie mBank Slovensko a Česká republika.

Platobné náramky Niceboy ONE Infinity by Furiosa sú dostupné v siedmich nadčasových farebných prevedeniach a vo veľkostiach XS až XL. Nikdy sa nevybijú, sú vodotesné a v prípade straty je možné ich jednoducho deaktivovať prostredníctvom aplikácie v mobilnom telefóne. Svojim majiteľom poskytujú istotu, že budú mať svoje finančné prostriedky doslova po ruke, kedykoľvek je to potrebné. Náramky fungujú iba s platobnými kartami Mastercard vydanými v mBank.

„Ľudia chcú platiť jednoducho, pohodlne a najmä tým, čo majú prirodzene pri sebe. Niet teda divu, že počet platieb mobilom, hodinkami a ďalšou nositeľnou elektronikou sa za posledné tri roky strojnásobil. Vďaka technológii tokenizácie dnes dokážeme vytvárať digitálne odtlačky platobných kariet prakticky v akomkoľvek zariadení a navyše využívanie tokenov ešte viac posilňuje bezpečnosť transakcie tým, že v nej vôbec nefiguruje reálne číslo karty. Platobné náramky predstavujú po prsteňoch ďalší vzrušujúci krok v tomto vývoji a teším sa na odozvu od zákazníkov,“ dopĺňa Jana Lvová, generálna riaditeľka spoločnosti Mastercard pre Slovensko a Českú republiku.

„V Niceboy dobre rozumieme tomu, ako inteligentné doplnky môžu ľuďom spríjemniť každodenný život. Som hrdý na to, že spolu s našimi partnermi prinášame zmysluplné inovácie, ktoré sú nielen technologicky vyspelé, ale vďaka zapojeniu českých dizajnérov aj krásne. Spolupracujeme s mladou dizajnovou značkou Furiosa, ktorá na výrobu korálkových náramkov používa najkvalitnejšie polodrahokamy a minerálne kamene z celého sveta. Výsledkom je unikátny produkt, ktorý v sebe spája funkčnosť, technológie a exkluzivitu,“ uzatvára Michal Čarný, CEO spoločnosti Niceboy.