Na veľtrhu ITF Slovakia Tour 2020 si môžete pozrieť inovatívny a interaktívny návrh turistického značenia, ktorý je viacjazyčný, dostupný a s obsahom určeným aj pre deti. 

Veľtrh sa koná v Bratislave od 23. do 26. januára 2020, kde spoločnosť DBG (č. 409, hala B1, Incheba) predstaví rozsiahle možnosti, ktoré ponúka technológia rozšírenej reality (Augmented Reality). Vývojom riešenia sa zaoberá spoločnosť Skylab Studios. Výhradným distribútorom technológie pre Slovensko je spoločnosť DBG Management & Consulting.

Inovatívna technológia ponúka interaktívne a viacjazyčné turistické značky, ktoré môžu používať aj nevidiaci a hluchí. Nový spôsob poznávania turistických destinácií ponúka návštevníkom obrovské množstvo informácií, ku ktorým majú kedykoľvek prístup, presne podľa svojich záujmov. Je to ako mať so sebou osobnú turistickú kanceláriu, ktorá je k dispozícii kedykoľvek, 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Rozšírená realita, interaktívne turistické značky, virtuálna realita a mnoho ďalších pokrokových nástrojov môžu byť použité na propagáciu akéhokoľvek typu destinácie, od malého mesta po veľké metropoly

Účasť na veľtrhu ITF Slovakia Tour 2020 predstavuje veľmi významný krok, ktorý naznačuje pokračujúci rast trhu inovácií v sektore cestovného ruchu, ktorý po Španielsku a Spojených arabských emirátoch vytvára základy pre zriadenie inovačného centra v Bratislave. Toto centrum môže byť referenčným bodom nielen pre Slovensko, ale aj pre Českú republiku, Poľsko a Maďarsko.

Využite jedinečnú príležitosť si pozrieť, ako toto riešenie rozšírenej reality funguje v praxi. Veľtrh sa koná v dňoch 23. – 26. januára v bratislavskej Inchebe.

Zdroj: DBG

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.