Outdoorový reproduktor EVOLVEO Armor Power 6 spĺňa normy IPX5. 

Reproduktory EVOLVEO rady Armor boli navrhnuté tak, aby odolali nepriaznivým podmienkam, ale zároveň poskytli čo najlepší zvukový zážitok. Novinkou v tomto produktovom rade je EVOLVEO Armor Power 6. Ide o prenosný bezdrôtový reproduktor vybavený štyrmi aktívnymi reproduktormi a dvomi pasívnymi subwoofermi o celkovom maximálnom výkone 60 W. Dlhý a spoľahlivý chod bez pripojenia ku zdroju elektrickej energie zabezpečuje batéria o kapacite 8 000 mAh.

Multifunkčné zariadenie

EVOLVEO Armor Power 6 v sebe spája Bluetooth prehrávač, handsfree sadu a nechýba slúchadlový výstup. Na reproduktor je možné prenášať hudobné súbory bezdrôtovo z ľubovoľného Bluetooth zariadenia, prípadne využiť integrovanú čítačku microSD kariet, USB port či drôtové pripojenie AUX.

Atraktívny dizajn, čierne prevedenie a pevná a odolná konštrukcia

Pevné profilované telo je odolné striekajúcej vode, alebo dažďu. Reproduktor spĺňa normy štandardu IPX5 a je chránený pred nepriaznivými podmienkami, ktorým môže byť vystavený pri každodennom používaní či už doma, alebo kdekoľvek vonku. Masívna kovová mriežka ochráni reproduktory pred mechanickým poškodením. Praktický popruh umožní ľahkú prepravu na ramene, alebo prichytenie na batoh.

Výkonné reproduktory a kvalitný zvuk

Štyri aktívne reproduktory a dva pasívne subwoofery prekvapia plným a silným zvukom. Armor Power 6 nájde široké využitie nielen doma, ale aj napríklad na záhrade, na párty s priateľmi, alebo v prírode. POWER 6 je vybavený najmodernejšími technológiami ako je TWS, alebo DSP. Reproduktor prehráva väčšinu bežných hudobných formátov.

Ešte vyšší výkon v stereo kvalite s technológiou TWS

Reproduktor podporuje bezdrôtovú technológiu TWS (True Wireless Stereo), pomocou ktorej je možné prepojiť dva reproduktory do stereo režimu. Výsledkom je dvojnásobný výkon v stereo kvalite pre dokonalé ozvučenie veľkých priestorov, či otvorených priestranstiev.

Intuitívne ovládanie

Plnú kontrolu nad prehrávaním poskytujú veľké gumové tlačidlá. LED diódy potom prehľadne informujú o kapacite batérie a statuse reproduktora. Tlačidlo vstavaného ekvalizéra umožňuje okamžitú voľbu dvoch automatických režimov na počúvanie hudby vo vnútornom, alebo vonkajšom prostredí.

Dlhá výdrž batérie

Kvalitná vysokokapacitná 8 000mAh Li-on batéria a energeticky úsporný Bluetooth 4.2 zabezpečia dlhé počúvanie hudby až po dobu 24 hodín v závislosti na hlasitosti a prehrávanom obsahu.

Handsfree set pre pohodlné telefonické hovory

EVOLVEO Armor Power 6 môže slúžiť aj ako handsfree set spárovaného mobilného telefónu. Prichádzajúci telefonický hovor je možné prijať stlačením jedného tlačidla. Hovor je potom vedený cez integrovaný mikrofón. Hovor je možné samozrejme odmietnuť, alebo využiť funkciu spätného volania na posledné číslo.

Univerzálne pripojenie

Reproduktor umožňuje pripojenie ku zdroju hudby bezdrôtovo pomocou technológie BlueTooth 4.2. (dosah až 15 metrov), káblom cez 3,5mm, zvukový vstup AUX, pamäťovú kartou do MicroSD slotu a flash diskom do USB konektora. Reproduktor zabezpečí rýchle a ľahké spárovanie s mobilným telefónom a podporuje väčšinu Android telefónov, tabletov, zariadení so systémom Windows, Apple iOS a ďalšími zariadeniami, ktoré využívajú technológiu Bluetooth.

Špecifikácie:

  • Výstupný maximálny výkon: 60 W (2 × 20 + 2 × 10 W)
  • Dva pasívne subwoofery
  • Podpora TWS (True Wireless Stereo), DSP
  • Vstavaný ekvalizér
  • Odolný striekajúcej vode IPX5
  • Bluetooth handsfree telefonovanie
  • Batéria: 8 000 mAh
  • Bluetooth 4.2 EDR, podpora profilov A2DP V1.2, AVRCOV1.4
  • Spätne kompatibilný so staršími verziami Bluetooth, verzie 2.0, 3.0, 4.0, alebo 4.1
  • Dosah Bluetooth až 15 metrov
  • Podpora USB Flash disku, MicroSD karty, 3,5 mm zvukový vstup AUX
  • Formát hudby: MP3, WAV, WMA, APE, FLAG
  • USB-C na rýchle nabíjanie
  • Doba nabíjania: 4-6 hodín
  • Rozmery: 320 × 119 × 118 mm

Dostupnosť a cena
Outdoorový reproduktor EVOLVEO Armor Power 6 je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 106 EUR vrátane DPH.

Web:

https://www.evolveo.com/sk/armor-power-6

Facebook:

https://www.facebook.com/EvolveoCZ