Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS oznámila, že s platnosťou od začiatku roku 2021 nadviazala na českom a slovenskom trhu partnerstvo so spoločnosťou Cloudflare, dodávateľom platformy zvyšujúcej bezpečnosť, výkonnosť a spoľahlivosť internetových aplikácií. ZEBRA SYSTEMS, ktorá je distribútorom s pridanou hodnotou riešení Acronis, GFI Software, Kerio, Exinda a SolarWinds MSP, týmto rozširuje svoje portfólio o ďalšiu významnú značku v oblasti IT správy a bezpečnosti.

Na českom a slovenskom trhu bude ZEBRA SYSTEMS zodpovedná za dodávky služieb zameraných na bezpečnosť aplikačnej a sieťovej infraštruktúry (vrátane napríklad Cloudflare DDoS a WAF), na zvyšovanie výkonnosti a spoľahlivosti internetových aplikácií (Cloudflare CDN a DNS), na tímovú spoluprácu (Cloudflare for Teams, Cloudflare Access) či platformy pre vývojárov (Cloudflare Workers).

„Sme potešení, že môžeme rozšíriť svoje portfólio o značku Cloudflare, ktorá zaisťuje správne fungovanie ohromného množstva webových zdrojov a podporuje cca 25 miliónov internetových infraštruktúr po celom svete,“ povedal Zdeněk Bínek, riaditeľ spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Hlavne v dnešnej dobe prevádzkovať bezpečný web stojí organizácie množstvo úsilia, času a know-how. Vďaka službám Cloudflare je možné rad vecí zjednodušiť a zautomatizovať a venovať sa dôležitejším obchodným záležitostiam.“

Viac informácií o riešení Cloudflare je dostupných na https://www.zebra.cz/cloudflare/.

Značky: