Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

K dispozícii sú stovky skriptov umožňujúcich MSP eliminovať repetitívne úlohy a sústrediť sa na biznis

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS predstavuje novú automatizačnú kuchárku od SolarWinds MSP, ktorá umožní technickým pracovníkom redukovať nadbytočné aktivity a znížiť s tým spojené náklady na správu a ochranu svojich zákazníkov. So súborom skriptov pripravených špeciálne na portfólio riešení SolarWinds MSP získajú poskytovatelia IT služieb možnosť automatizovať a zlepšovať dodávky svojich služieb a zvyšovať pridanú hodnotu poskytovanú zákazníkom.

SolarWinds MSP Automation Cookbook obsahuje aktuálne viac ako 380 špecifických skriptov, pričom do budúcnosti sa budú pridávať aj ďalšie. Automatizačné skripty pomáhajú dodávateľom riadených služieb s úlohami, ako je aktualizácia operačných systémov, záplatovanie či integrácia produktov – rýchlo, efektívne, bez negatívnych následkov na každodennú prácu a pri zaistení hladkého a bezpečného fungovania zákazníckych IT infraštruktúr. Popri tom eliminujú aj budúce repetitívne činnosti už vo fáze konceptu návrhu MSP platformy.

Jedným z najviac vyhľadávaných a najnovšie pridaných skriptov do automatizačnej kuchárky je integračný skript na monitoring zariadení Cisco Meraki, ktorý pomáha MSP poskytovateľom efektívnejšie spravovať spektrum zariadení z jedného centrálneho miesta. Užívatelia platforiem SolarWinds RMM a SolarWinds N-central si môžu tento skript jednoducho stiahnuť a importovať do svojho prostredia na monitoring a správu a začať okamžite využívať výhody produktívnejšej práce.

„V klasickom svete MSP poskytovateľov sú technici zavalení monotónnymi, opakovanými a nudnými úlohami, ktoré je možné jednoducho automatizovať,“ hovorí Marc-Andre Tanguay, manažér automatizačných stratégií v SolarWinds MSP. „Čas strávený s činnosťami, ako sú inštalácie a konfigurácie, ich oberajú o cenný čas, ktorý by mohol byť venovaný dôležitejším úlohám, ktoré zvyšujú hodnotu pre zákazníkov a zlepšujú vlastný biznis. Nová automatizačná kuchárka bola vytvorená s ohľadom na našich MSP partnerov, ich potrebu skrátiť čas na dodávky služieb a sústrediť sa viac na svoj biznis, a pritom ušetriť významné náklady. Súbor dostupných skriptov je veľmi široký a riešenie svojich potrieb tu nájdu všetci MSP poskytovatelia.“

Značky: