Pokiaľ trávite veľa času na cestách za svojími zákazníkmi a podnikáte v službách, tak potrebujete mať po ruke pomocníka, ktorý vám uľahčí prácu a pomôže ju efektívnejšie vykonávať.

Potrebujete nástroj, ktorý vám pomôže pracovať rýchlejšie a šikovnejšie. So smartfónom Zebra TC25 získate všetky funkcie, ktoré potrebujete na to, aby ste uspokojili denne čo najviac zákazníkov.

TC 25 ponúka:

Skutočnú odolnosť – môžete ho pustiť na zem, použiť ho aj v chlade, horúčave, daždi a snehu – a stále funguje.

Správne funkcie, ktoré naozaj potrebujete – získanie informácií, ktoré potrebujete rýchlejšie než kedykoľvek predtým, na zníženie času potrebného na vykonanie všetkých každodenných úloh.

Správny servisný program za rozumnú cenu – takže môžete ľahko udržiavať svoje zariadenia funkčné

Celodenný výkon je zaručený – s jedinečnou batériou PowerPack.

Najrýchlejšie sieťové pokrytie – poskytuje rýchly prístup k aplikáciám a vysokú kvalitu hlasu.

Celodenný výkon – vždy bez potreby nabíjačky – stačí na to jedinečný zdroj PowerPack a môžete pokračovať v práci.

Skutočný skener pre úsporu času – TC25 ponúka rovnakú technológiu skenovania, ktorá je využívaná pre mobilné nasadenie všade vo svete

Získate okamžité a bez námahy zachytenie akéhokoľvek elektronického alebo tlačeného čiarového kódu v prakticky akejkoľvek situácii – okamžite dokumentujte všetko od dokladu o doručení za poškodený balík alebo dokončenú opravu môžete dokumentovať všetko pomocou farebnej kamery s automatickým zaostrovaním 8 MP.

Správny servisný plán za správnu cenu – s modelom Zebra OneCare™ SV získate dva roky plnej záruky a bezkonkurenčnú technickú podporu od výrobcu, nástroj na diagnostiku prístroja na riešenie problémov na mieste, prioritnú opravu, bezplatnú spiatočnú dopravu a ďalšie. A keď pridáte LifeGuardTM pre AndroidTM do vášho servisného plánu, získate skutočný pokoj – garantované aktualizácie zabezpečenia fungovanie počas celého životného cyklu mobilného počítača TC25.

Ľahko sa používa – používateľské prostredie je intuitívne a jednoduché. Nebudete sa musieť učiť nové gestá, všetko je identické ako v bežnom zariadení so systémom Android.

Obrazovka je rovnako ľahko viditeľná vonku ako v interiéri. Veľká dotyková obrazovka zobrazuje všetky informácie, ktoré potrebujete na zobrazenie. A tri programovateľné tlačidlá poskytujú okamžitý prístup k najpoužívanejším funkciám a aplikáciám.

Zdvojnásobte využitie TC25. Toto zariadenie je možné používať aj ako vysielačku s okamžitým hlasovým spojením a bezpečným zasielaním textových správ. Takto môžete stlačením tlačidla osloviť konkrétneho pracovníka, konkrétnu skupinu pracovníkov alebo všetkých pracovníkov.

Rýchla možnosť na zadanie čiarových kódov do vašich aplikácií. Pošlite čiarové kódy zachytené pomocou skenera priamo do existujúcich aplikácií pomocou aplikácie DataWedge spoločnosti Zebra – nie je potrebné žiadne programovanie alebo modifikácia vašich existujúcich aplikácií. Výsledok? Veľká úspora času – bez akýchkoľvek nákladov.

Parametre:

ModelTC25
Operačný systémAndroid 7.X
Formát SIM karty1x NanoSIM
Pamäť RAM / ROM2 GB  / 16 GB
ProcesorQCOM MSM8937® 64-bit 8-Core, ARM® Cortex A53 1.4GHz, 512KB L2 cache, power-optimization
Displej, počet farieb / ochranné skloIPS LCD – 16 miliónov farieb / Gorilla Glass
Displej – veľkosť / rozlíšenie4,3″ /  480 x 800 Px
Regulácia podsvieteniaáno, automatická
Slot na pamäťovú kartumicroSDXC do 128 GB
Bluetooth, Wi-Fi, USB, GPS, NFC4.2 BLE / Wi-Fi a,b,g,n / USB-C / áno / nie
Podpora sietíGSM / HSPA / LTE
Hlavný fotoaparát8 Mpx / Automatické zaostrovanie / LED flash  
Predný fotoaparátnie
Vymeniteľná batéria / kapacita / vlastnostinie / 3000 mAh
Čas hovoru / úsporný režimnie je uvedené
Rozmery / hmotnosť134 x 73,1 x 16mm, 195g
KonektorUSB TypeC, OTG
Odolnosť voči vode a prachu, teplota prevádzkyIP65, MIL-STD 810G, pád z výšky 1,2m, prevádzková teplota od -40 °C – 70°C
Zvuk2x mikrofón, 1W reproduktor
Cena / dostupnosťneuvedené

zdroj: zebra

Prečítajte si aj:

Smartfón odolný voči explózii s vynikajúcou cenou. Elephone S7

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.