Čínske ženy si pre nedostatok času často platia za služby online priateľov, ktorých na druhej strane konverzácie predstavujú skutoční muži.

Podľa správ rastie v Číne pomerne zaujímavý trend. Ide o slobodné ženy, ktoré platia za socializáciu a emocionálnu pozornosť svojim online priateľom. Prekvapivú správu publikoval portál AndroidAuthority.

Ženy môžu svojich online partnerov požiadať o príjemné zobudenie či písanie správ počas celého dňa. Takisto môžu chcieť cítiť z druhej strany istú formu povzbudzovania. Príkladom je 19-ročná študentka medicíny, ktorá za takéto služby platí v prepočte približne 130 eur. Berie to však, ako možnosť mať aspoň nejakú sociálnu interakciu s mužským pohlavím.

Na druhej strane konverzácie sú skutoční muži. Čínske dievčatá a ženy môžu svojich online partnerov nájsť pomerne ľahko pomocou aplikácie WeChat alebo na stránke internetového obchodu Taobao.

Pre porozumenie takéhoto konania je potrebné poznať pomery čínskych žien, ktoré musia vydať zo seba maximum pre prijatie na miestne univerzity. Po ich absolvovaní často nabehnú do ťažkej pracovnej reality bez akýchkoľvek skúseností s mužským pohlavím. Paradoxom však je, že takýto vývoj v spoločnosti znamená čoraz samostatnejší život čínskych žien.

Zdroj náhľadovej fotografie: AndroidPolice

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Čína zavádza povinné skenovanie tváre pre nových mobilných používateľov

Značky: