Vo svete založenom na predplatnom je ťažké naraziť na aplikáciu alebo softvérový balík, ktorý môžete používať celý život len s jednorazovým nákupom. Našťastie, prebiehajúci čierny piatok softvérového výpredaja Godeal24 ponúka doživotnú licenciu na ich obľúbený balík aplikácií, kde môžete urobiť práve to.

Ponuka spoločnosti Godeal24 je veľmi výhodná v porovnaní s online predplatným balíka Microsoft 365, ktorého cena začína na 7 dolároch mesačne alebo 70 dolároch ročne pre jednotlivcov. Rovnako ako Office 2021 Pro je to najnovšia ponúkaná verzia a obsahuje najväčšie aplikácie ako Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote a Teams. S kompletnou sadou aplikácií na dosah ruky budete pripravení na takmer každý osobný, profesionálny alebo kreatívny projekt. Potrebujete napísať esej na hodinu? Otvorte Word. Chcete vytvoriť tabuľku s rozpočtom?

Použite Excel. Pripraviť profesionálnu prezentáciu? Pozrite si prednastavené šablóny programu PowerPoint. Čo tak spolupracovať v reálnom čase? Tímy. Nech už potrebujete čokoľvek, Office 2021 Pro to pravdepodobne má a stojí len 24,24 €. Medzitým balené produkty prinášajú obchodníkom nielen vyššie tržby, ale zákazníci sa môžu tešiť aj z nižších cien a získať rovnaký produkt, ako napríklad balenie Office 2021 pre 5 PC, ktoré je len za 14,85 €/PC. Existuje aj bezplatná online verzia balíka Microsoft Office, ktorú môžete používať, ale nie je ani zďaleka taká funkčne kompletná. (Samostatne – a najmä – používatelia Apple by mali vedieť, že Outlook je teraz bezplatná aplikácia pre Mac.)

Len upozorňujeme, že používatelia počítačov Mac dostanú za 42,99 € len balíky Office 2021 Home a Business, zatiaľ čo používatelia systému Windows dostanú balík Professional, ktorý obsahuje aj aplikácie Office Publisher a Office Access.

Získajte balík na zvýšenie produktivity za 90 % pôvodnej ceny!

Bezpečnejší spôsob získania funkčného kľúča na aktiváciu systému Windows 10!

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes! (kód kupónu „TW62“)

Podniky, ktoré maximálne využívajú svoje rozpočty, môžu fungovať na vyššej úrovni vďaka menšiemu zaťaženiu lacnejšími nástrojmi, softvérom atď. Či už rozbiehate novú firmu alebo pomáhate riadiť existujúcu, je nevyhnutné sledovať výhodné ponuky nástrojov, ktoré môžu priniesť skutočné a významné rozdiely pre váš tím alebo vo vašej kancelárii.

Z úžasného predaja vám spadne čeľusť! Absolútne skvelá ponuka!

Až do 50% vypnutie na viac Windows a Office! (kód kupónu “ TW50″)

Praktický softvér pre počítačové nástroje:

Tieto ponuky sú overenými kupujúcimi hodnotené v priemere 4,9/5 hviezdičiek a viac. Jeden z nedávnych päťhviezdičkových recenzentov napísal: „Rýchly a profesionálny servis. Do minúty po zakúpení bol dodaný licenčný kľúč spolu s podrobným postupom, ako softvér nainštalovať. Prebehol dobre, bolo ľahké ho dodržať. V prípade potreby využijem ich služby znova.“

Spoločnosť Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Kontakt na spoločnosť Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: