Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Špeciálne zimné linky na zámok Schloss Hof, do obchodného centra v Parndorfe, ale aj do lyžiarskeho strediska Stuhleck pripravil opäť pre zimné obdobie overený autobusový dopravca Slovak Lines. Obľúbená zimná ponuka zahŕňa zvýhodnené cestovné spolu s cenou vstupného či lyžiarskym skipassom, pričom lístky si môžete zakúpiť už teraz aj online z pohodlia domova.

Už počas tohto víkendu a potom každý víkend až do Vianoc môžete navštíviť rakúsky zámok Schloss Hof, vzdialený len 30 km od Bratislavy.  Čaká na vás rozprávková vianočná atmosféra cisárskych a vidieckych Vianoc spolu s tradičnými vianočnými trhmi.

schloss_hof_3_web2016_8_nowat

 „Pre záujemcov o predvianočné nákupy je pripravená linka smerujúca do populárneho rakúskeho obchodného centra v Parndorfe. Premávať bude každú sobotu od 26. novembra až do Vianoc,“ spresňuje praktické informácie generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

Takto budú premávať obľúbené zimné linky Slovak Lines do Rakúska:

LinkaSchloss HofParndorf
Odchod z autobusovej stanice Mlynské nivy (nástupište č. 13)13:30 (s príchodom o 14:10)8:30 (s príchodom o 9:15)
Odchod naspäť do Bratislavy18:10 (s príchodom o 18:50)12:30 (s príchodom o 13:15)
Termínykaždú sobotu a nedeľu až do Vianoc od 19. novembrakaždú sobotu až do Vianoc od 26. novembra


Každý deň, každú hodinu do Viedne

Počas minulého víkendu sa zároveň začali vianočné trhy vo Viedni, kam dopravca Slovak Lines jazdí z autobusovej stanice Mlynské nivy „každý deň, každú hodinu“ (20-krát denne v oboch smeroch). Návštevníkom tak pri ceste autobusom odpadnú starosti s hľadaním parkovacieho miesta a platením parkovného.

„Aj tento rok sa najkrajšie námestia Viedne premenia na magické vianočné trhy. Aróma vianočného pečiva a horúceho punču prináša tú pravú predvianočnú náladu. Práve vianočné trhy sú extrémne populárne pri jednodňových návštevách Slovákov,“ potvrdzuje Media Manager Vienna Tourist Board Nikolaus Graeser. Na zvýšený záujem cestujúcich sa overený dopravca Slovak Lines pripravil vopred a v prípade potreby doplní posilové spoje.

schloss_hof_2_web2016_8_nowat

S lyžiarmi na rakúsky Stuhleck

Športových nadšencov odvezie autobus Slovak Lines do známeho lyžiarskeho strediska Semmering – Stuhleck. Linka bude premávať od 17. decembra každú sobotu, nedeľu a vo sviatočné dni, až pokiaľ budú vhodné lyžiarske podmienky.

Odchody a príchody autobusov:

  • z Bratislavy (nástupište č. 13) o 7:00 (príchod na Stuhleck 9:00 h)
  • zo Stuhlecku o 16:30 (príchod na AS o 18:30 h)

Stuhleck pri obci Spital v Semmeringu je so svojimi 1 783 metrami najvyšším vrchom na východnom okraji Álp a je najväčším lyžiarskym strediskom na východe Rakúska. Spolu so spiatočnou cestou autobusom si môžete zakúpiť v jednom zvýhodnenom balíku súčasne aj skipass na lyžovanie.

Detailné informácie o jednotlivých zimných ponukách Slovak Lines aj pohodlnú možnosť zakúpenia lístkov nájdete na webe dopravcu:

Značky: