Existuje viacero spôsobov, ako vylepšiť svoj počítač.

Môžete investovať do hardvérového vylepšenia, alebo môžete zvoliť niečo, čo zmení spôsob, akým svoj počítač používate. Používanie najnovšieho operačného systému Windows a balíka Microsoft Office je skvelým a jednoduchým riešením, ako vylepšiť svoj PC. Tu je príležitosť kúpiť tieto drahé produkty za nízku cenu v Godeal24 Jesennom výpredaji práve teraz. Môžete získať doživotné licencie na Microsoft Office Professional 2021 len za 27,25 € (bežne 299 €) už od dnešného dňa.

Na rozdiel od predplatných modelov je Microsoft Office Professional 2021 jednorazovým nákupom, ktorý vám umožní prístup ku všetkým základným aplikáciám Office, ktoré potrebujete—Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher a OneNote—bez obáv z opakujúcich sa poplatkov alebo budúceho zvyšovania cien. To znamená, že tieto nástroje môžete používať neobmedzene na svojom Windows PC bez potreby každoročného obnovovania licencie.

Nemusíte sa obávať straty prístupu k svojmu Office balíku, ak sa rozhodnete neobnoviť predplatné alebo ak sa v budúcnosti zmenia ceny. Ak nepotrebujete všetky najnovšie funkcie, pozrite si ponuku na MS Office Professional 2019, ktorý stojí len 19,99 € a ponúka všetky rovnaké funkcie okrem Teams.

Získajte Microsoft Office so zľavou 90 % z pôvodnej ceny

Ak váš operačný systém na PC už nestačí, možno je čas na upgrade. Windows 11 Pro ponúka nové, užívateľsky prívetivé rozhranie navrhnuté tak, aby vaše každodenné úlohy boli plynulejšie a efektívnejšie. Od dnešného dňa môžete získať doživotný prístup k Windows 11 Professional len za 13,25 € (bežne 199 €) na Godeal24. Windows 11 Pro je navrhnutý tak, aby poskytoval moderný a zjednodušený zážitok, ktorý zlepší výkon vášho počítača. Jednou z najzaujímavejších nových aktualizácií je integrovaná umelá inteligencia, ktorá vám pomôže efektívnejšie zvládnuť váš deň. Nový AI asistent Copilot dokáže odpovedať na otázky, ponúknuť vám nápady na písanie, generovať obrázky podľa popisov a oveľa viac.

Časovo obmedzené! Originálne kľúče Windows kúpite už od 6 €

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes so zľavou 62 % (kód kupónu „GG62“)

Až 50 % zľava na viac Windows! (Kód kupónu „GG50“)

Viac nástrojov za najlepšiu cenu!

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 sľubuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete bez problémov používať!

Contact Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: