Certifikáty Secure Site boli vždy najprestížnejším zabezpečením určeným pre klientov s najvyššími nárokmi. Po akvizícii CA Symantec prešli aj Secure Site certifikáty pod DigiCert, najväčšiu certifikačnú autoritu na svete a zostávajú lídrom medzi SSL/TLS certifikátmi.

Secure Site teraz prinášajú ešte viac výhod

S týmto radom certifikátov máte istotu, že získate technologicky najpokročilejšie certifikáty a najlepší servis.

Kľúčovými výhodami certifikátov Secure Site sú:

  • prioritné overenie firmy a podpora pre najrýchlejšie vydanie certifikátu,
  • najvyššia finančná garancia zo všetkých certifikátov,
  • doplnková malvérová kontrola vášho webu,
  • pečať Norton Secured je symbol bezpečnosti na internete
  • samozrejmosťou je aj podpora ECC,
  • neobmedzená serverová licencia, neobmedzený počet opakovaných vydaní,
  • neobmedzené kombinovanie SANU

Prioritné overenie a podpora

Certifikáty Secure Site sú zo strany CA spracovávané prioritne, teda v predstihu pred ostatnými. Autorita samozrejme pracuje s uloženým overením spoločnosti, ktoré pri OV certifikátoch trvá 26 mesiacov a pri EV certifikátoch až 13. Pri Secure Site certifikátoch máte istotu, že ich získate v najkratšom možnom čase.

Najvyššia finančná garancia pre majiteľov certifikátov

Finančná garancia sa pri certifikátoch viaže na možné škody spôsobené prelomením zabezpečenia certifikátu. Certifikáty Secure Site majú najvyššiu finančnú garanciu (Netsure Protection Warranty) zo všetkých – dosahuje až 2 milióny dolárov. Našťastie sa bežne neuplatňuje, pretože k prelomeniu reálne nedochádza; máte však istotu, že si certifikačná autorita za svojím certifikátom stojí a zároveň vás aj vašich zákazníkov chráni.

Pečať Norton Secured

Symbol, ktorý používa pečať Norton Secured, je jedným z najznámejších symbolov zabezpečenia na internete. Výskum ukázal, že takmer 90 % používateľov rozpozná, že stránka nesúca pečať Norton Secured je pre nich bezpečná. Symbol je každý deň zobrazený viac ako miliardukrát a používa ho viac ako 100 000 webov v 170 krajinách sveta. S nasadením pečate na web vám pomôže SSLMarket.

Ing. Peter Tomaščík
špecialista na bezpečnostné SSL certifikáty, www.sslmarket.sk