Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Banka ZUNO prichádza s novou aplikáciou do mobilov a tabletov, s ktorou budú môcť klienti jednoducho a rýchlo spravovať svoju kreditnú kartu. Zákazník s ňou hneď vidí svoje výdavky, povolí si alebo zakáže platby na internete, zaplatí splátku jedným kliknutím alebo si môže zmeniť limit karty, prípadne ju zablokovať.

„S novou aplikáciou na kreditky majú naši zákazníci všetko pod kontrolou v jednej ikonke vo svojom mobile alebo tablete. Nemusia teda nikam chodiť a nič dlho študovať, jednoducho len kliknú a majú všetko po ruke, hovorí šéf vývoja produktov a elektronického bankovníctva ZUNO Miroslav Endresl.

dashboard_SK_nowatAplikácia Kreditka od ZUNO je dostupná pre iOS a Android. Zuno aplikáciu propaguje prostredníctvom online a mobile bannerov, správ v aplikáciách, na webe a na sociálnych sieťach.

Zoznam funkcií aplikácie:

  • prehľad dostupných a čerpaných prostriedkov
  • detaily kreditnej karty
  • splátka kreditnej karty
  • nastavenie limitov pre platby kartou a výbery z bankomatov
  • rezervné dočasné blokovanie
  • nastavenie platieb cez internet
  • história transakcií

Okrem novej aplikácie na kreditné karty si každý klient môže  stiahnuť aj hlavnú mobilnú aplikáciu ZUNO, aplikáciu na vyhľadávanie bankomatov, alebo na jednoduché zadávanie dokumentov. S nimi má zákazník všetky funkcie banky doslova vo vrecku.

appka_telefony_nowatMobilné bankovníctvo ZUNO využíva 40 % klientov. Mobilnú aplikáciu si stiahlo už takmer 100 000 zákazníkov. Len za rok 2014 stúpol počet jej užívateľov o 60 %. Od začiatku roka 2014 previedli klienti prostredníctvom mobilného bankovníctva ZUNO 300 000 transakcií v hodnote viac než 95 miliónov eur. Viac o mobilných aplikáciách ZUNO nájdete na https://www.zuno.sk/mobilne-aplikacie/

Značky: