Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Začiatkom tohto roka oslávila spoločnosť Motorola 100 miliónov predaných smartfónov moto g na celom svete vrátane najnovších modelov, ktoré sú plné inovácií a prémiových zážitkov a vrátane najnovšej edície našej série moto g, ktorá bude uvedená v Európe. Predstavujeme moto g pro – ideálny pre bežných používateľov aj pre firmy – náš prvý smartfón s vlastným dotykovým perom. Je vybavený fotoaparátom, ktorý vás ohúri, nástrojmi, ktoré vám pomôžu uspokojiť vašu fantáziu, pohlcujúcim displejom, NFC a batériou, ktorá vám poskytne slobodu pri používaní všetkých týchto technológií.

moto g pro je navrhnutý tak, aby pomohol vašej kreativite a produktivite ako nikdy predtým, a to pomocou vstavaného dotykového pera a jedinečného  48 MPx systému troch fotoaparátov s umelou inteligenciou a s technológiou Quad Pixel.1 Zariadenie je vybavené operačným systémom Android 10, ktorý sa stará o zabezpečenie všetkých častí zariadenia, vrátane aktualizácií, či už telefón slúži na použitie v osobnom alebo v pracovnom živote.

Vždy najlepší s ultraproduktívnym moto g pro

Vyjadrite sa pomocou vstaveného dotykového pera, ktoré vám poskytne presnú kontrolu nad používaním smartfónu. S dotykovým perom ste vždy pripravení na editovanie fotografií,  zapisovanie si poznámok,  náčrt kresieb, kopírovanie a vkladanie textu a dokonca aj na označovanie plochy na vytvorenie snímok obrazovky. Keď potrebujete zdieľať graf z reportu – použite svoje dotykové pero na skopírovanie konkrétnej položky a vložte ju do nového súboru PowerPoint, e-mailu alebo do dokumentu. Dotykové pero je nenápadne integrované do dizajnu a softvéru smartfónu. Jednoducho ho vytiahnite a začnite písať v aplikácii Moto Note bez toho, aby ste zariadenie odomkli.

moto g pro tiež ponúka jedinečný systém troch fotoaparátov s umelou inteligenciou. Vynikajúci 48 MPx hlavný senzor poskytuje ostrejšie a jasnejšie fotografie s rozlíšením 12 MPx pomocou technológie Quad Pixel1. Aj v tme v režime Night Vision budú mať vaše fotografie žiarivé farby a úžasnú čistotu. Už nikdy nezmeškáte žiadny okamih vďaka nášmu ultrarýchlemu laserovému automatickému zaostrovaniu, ktoré zaostrí váš objekt v mihnutí oka.

Špeciálna akčná kamera vám umožní snímať ultraširokouhlé videá v režime na šírku, čo ponúka možnosť zmestiť do vášho záberu až 4x viac  – aj keď držíte telefón vo zvislej polohe. Navyše sa môžete spoľahnúť na to, že snímač Macro Vision zvýrazní všetky detaily a priblíži vás k fotografovanému objektu až 5x bližšie. A pre fotografie ideálne na Instagram, poskytuje ohromujúci predný fotoaparát s rozlíšením 16 MPx snímky, ktoré sú ostré, živé a žiaria jasne v akomkoľvek svetle pomocou technológie Quad Pixel.

moto g pro je poháňaný obrovskou 4000 mAh batériou navrhnutou tak, aby na jedno nabitie vydržala až dva dni. Získajte od vášho telefónu viac, pokračujte v práci a zostaňte v kontakte aj mimo kancelárie alebo na cestách. Ak ste neustále zaneprázdnený, využite svoju slobodu s dlhou výdržou batérie, ktorá vám dáva možnosť prehrávať hudbu po dobu 143 hodín alebo sledovať filmy až 19 hodín.

Maximalizujte svoju produktivitu a urobte jednoducho viac s exkluzívnymi Moto Experiences, vďaka ktorým máte svoje obľúbené funkcie na dosah. A teraz predstavujeme Moto Gametime, úplne novú funkciu, ktorá blokuje prerušenia, aby ste dosiahli dokonalejší herný zážitok.

moto g pro je vybavený operačným systémom Android 10 a poskytuje konzistentné a vysokokvalitné skúsenosti, ktoré udržiavajú vaše údaje v bezpečí. Telefóny s operačným systémom Android One patria medzi najbezpečnejšie a s moto g pro získate včasné vylepšenia, mesačné bezpečnostné úpravy a zabudovaný Google Play Protect. Toto zariadenie poskytuje pokoj pre vašu myseľ tým, že už nikdy viac nestratíte dôležitý pracovný dokument, fotografiu alebo video a postará sa o to, aby sa váš telefón neustále vylepšoval pomocou nových inovácií.

Vylepšite svoje zážitky s novým moto g pro

Oživte svoj obľúbený obsah alebo konferenčný hovor pomocou vstavaných a výkonných duálnych stereo reproduktorov. Vďaka inteligentnému zvuku Dolby® získate zvuk s o 50 % vyššou hlasitosťou3 pre krištáľovo čistý zvuk, ktorý je zvyčajne vyhradený len pre vašu obývačku. A vaše obľúbené filmy, seriály alebo hry budú vyzerať na neuveriteľnom 6,4-palcovom Max Vision displeji väčšie ako v skutočnosti.

S osem-jadrovým procesorom Qualcomm® Snapdrago 665 a 4 GB RAM poskytuje moto g pro všetok potrebný výkon. Prehliadajte, sledujte, pracujte a hrajte hry plynulo. Vďaka 128 GB úložného priestoru si môžete uchovať všetky svoje obľúbené aplikácie, hudbu, filmy a fotografie.

moto g pro disponuje vstavanou technológiou Near Field Communication (NFC), ktorá vám umožňuje rýchlo a ľahko uskutočňovať platby a zdieľať súbory s kolegami na cestách, aby sa vaše podnikanie stalo mobilnejším ako kedykoľvek predtým.

Tento výkonný smartfón nie je možné zlikvidovať ani rozliatou vodou alebo postriekaním. Vodoodpuudivý dizajn zabezpečuje, že je váš telefón chránený zvnútra aj zvonka, aby ste mohli žiť bez obáv.

Dostupnosť a cena

Moto g pro bude uvedený na trh v Európe začiatkom júna za odporúčanú maloobchodnú cenu 299 eur. Fotografie nájdete tu (pri sťahovaní obrázkov alebo videí súhlasíte s našimi licenčnými podmienkami).

Značky: