Prichádza technológia, ktorej nebudete veriť. Infinix prináša až 1000 W nabíjanie, ktoré dokáže batériu smartfónu za pár sekúnd dostať z jedného percenta na sto. Všetko, čo potrebujete, je silný hlas. Technológia využíva hlasové vibrácie, ktoré premenia aj negatívne emócie na energiu pre batériu vášho smartfónu.

Začína sa nová éra. Nabíjanie mobilných telefónov je čoraz výkonnejšie a rýchlejšie. Spoločnosť Infinix začiatkom marca predstavila nový 260 W nabíjací systém, ale to nie je všetko. Teraz uvádza na trh riešenie, ktoré na plné nabitie využíva iba silu hlasu. Stačí poriadne zakričať a v priebehu niekoľkých sekúnd budete mať 100 % batérie.

Nabíjať môžete až do výkonu 1000 W, takže napríklad na štadióne, kde fandíte svojmu obľúbenému tímu, stačí zakričať gól a váš telefón bude za pár sekúnd opäť plne nabitý. To platí pre najvyššie majstrovské zápasy. Ak idete fandiť na majstrovstvá okresu, bude to trvať o niekoľko minút dlhšie.

Využite silu svojho hlasu na nabíjanie kdekoľvek a kedykoľvek. Zlomili ste na záhrade násadu rýľa? Nabíja sa. Omylom ste vymazali hodiny práce na dlhom texte? Nabíja sa. Zabuchli ste si doma kľúče? Nabité. Teraz máte v každej zlej situácii aspoň niečo pozitívne.

Kričal na vás šéf? Nabite si o ňom telefón. Dieťa odmieta odísť z ihriska? To je v poriadku. Buďte pokojní, nabite si batériu a zachovajte pokoj.

Túto novú technológiu nabíjania môžete získať práve 1. apríla. Takže neváhajte – pozitívny prístup sa oplatí.