Spoločnosť Synology dnes predstavila novú aplikáciu Match Station beta, ktorá poskytuje slobodným používateľom výkonné riešenie pre úspešné schôdzky a rande. Bola navrhnutá špeciálne pre Synology DiskStation a určite vás poteší, že Match Station beta je vyzbrojená intuitívnym rozhraním, zabezpečuje prísnu ochranu súkromia a obsahuje aj sériu chytrých analytických technológií, ktoré môžu výrazne zvýšiť šance používateľa nájsť si správneho životného partnera.

Produktový manažér pre Match Station Yu Renjie povedal: „Tradičný softvér pre randenie vyžaduje od používateľov sociálnych sietí, aby o sebe zdieľali mnoho informácií, čo automaticky spôsobuje obavy o ochranu súkromia. Nakoľko si stále viac používateľov uvedomuje, že ochrana súkromia je dôležitá aj pri randení, Synology sa zaviazalo túto požiadavku splniť. Preto prinášame Match Station beta – aplikáciu ponúkajúcu osviežujúci používateľský zážitok, jednoduché a intuitívne nastavenie a vďaka použitiu technických analýz (samozrejme za predpokladu získania súhlasu používateľa) dochádza k podstatnému nárastu príležitostí pre používateľa na nájdenie zhody.

Medzi hlavné funkcie Match Station beta patrí:

  • Analýza múdrostí a výber najatraktívnejšej osobnej úvodnej stránky pre používateľa Photo Station.
  • Využitím technológie M.A.T.C.H. (technológia pre analýzu šťastných párov) prebieha Inteligentná detekcia, ktorá vyhľadá okolité modely a zobrazuje podobne naladené Synology DiskStation a zobrazuje spoločné témy ako video, hudbu, filmy…
  • Vytvorenie hearbeat connection pomocou aplikácie Match Station beta a vytvorenie zdieľanej zložky pre ukladanie spoločných momentov + aktivácia okamžitého rozhovoru prostredníctvom modulu Chat.
  • Výkonná mobilná aplikácia DSmatch, ktorá umožňuje používateľom medzi ostatnými ľuďmi vytvárať a vyhľadávať vhodných priateľov. V používateľsky prívetivom rozhraní môžete indikovať „nevhodnú osobu“ posunutím doľava a „perfektnú zhodu“ posunutím doprava.
  • Aplikácia DSmatch beží aj na Apple Watch, kde vám pomáha odhaľovať vašu spoločnú frekvenciu srdca, indikuje kedy je perfektný čas na schôdzku, ale taktiež vďaka analýze situácie dokáže z Audio Station automaticky prehrať obľúbenú milostnú pieseň.

Ako Match Station získať?

Match Station beta je limitovaná veria dostupná k stiahnutiu iba dnes, 1.4.2018. Používatelia si ju môžu stiahnuť zdarma do svojho Synology DiskStation zo záložky Beta Programy. Ďalšie informácie nájdete na: https://www.synology.com/en/beta

Poznámka: Táto tlačová správa je čisto fiktívna a produktový manažér Synology, Yu Renjie, neexistuje. Ide iba o aprílový žartík, napriek tomu, že by to nebol zlý nápad. Mali by ste o Match Station záujem?

 

Značky: