Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Časy hrania hier iba na telefóne alebo hernej konzole sú preč.

Prichádza svet nových možností na objavovanie, ktoré nastolia novú éru gamingu. Mobilné telefóny sú čoraz viac konštruované na hry a prinášajú nové možnosti synchronizácie s inými nástrojmi. Privítajte Ready For; všestrannú platformu, ktorá znásobí možnosti vášho telefónu a umocní všetko, čo dokáže.

S Ready For si hravo prenesiete svoje obľúbené hry na veľkú obrazovku. S pohlcujúcim zážitkom podobným tomu na konzole, bleskovou rýchlosťou 5G a výkonom super rýchleho procesora, posúva platforma Ready For v kombinácii s moto g200 5G vašu hru o level vyššie.

1. Veľká obrazovka robí obrovský rozdiel

Čo sa týka hrania na mobile, obrazovka solídnej veľkosti robí veľký rozdiel. Moto g200 5G má ultra širokouhlý 6,8-palcový displej, vďaka ktorému hranie na cestách nikdy nebolo ľahšie. Keď ste práve doma a pripravení posunúť veci o level vyššie, môžete sa pripojiť k Ready For a jednoducho preniesť hru z mobilu na televízor alebo PC monitor. Je to len otázka sekúnd.

Zdroj: Motorola

2. Rýchlejšie odozvy so Snapdragon Elite Gaming

Keď ste uprostred intenzívnej hry, posledná vec, ktorú chcete riešiť, je slabá grafika a pomalá odozva, pretože každá sekunda sa počíta. S moto g200 5G a Snapdragon Elite Gaming máte o starosť menej. Snapdragon Elite Gaming umožňuje rýchlejšiu odozvu a rendering grafiky, pretože prináša aktualizovateľné ovládače GPU, takže získavate všetky najnovšie vylepšenia grafiky a výkonu bez potreby aktualizácie operačného systému.

Ak k tomu pridáte 144 Hz obnovovaciu frekvenciu v podaní moto g200 5G, aj graficky náročné hry sa budú hrať takmer bez námahy. Obnovovacia frekvencia sa tiež automaticky prispôsobuje na základe obsahu na obrazovke, a to za účelom optimalizácie výdrže batérie. To znamená, že môžete byť vždy vo svojej top hernej forme, či už hráte sólo alebo v rámci tímov s priateľmi.

3. Batéria s dlhou výdržou a rýchlym nabíjaním

Posledná vec, ktorú potrebujete pri hraní na cestách alebo doma je batéria, ktorá rýchlo stráca kapacitu. S moto g200 5G vydržíte hrať až 36 hodín na jedno nabitie. To znamená, že na 30-minútovú hru Fortnite si reálne vystačíte iba s 8 % batérie, čo robí zo zariadenia moto g200 5G dokonalého herného spoločníka. Navyše, keď príde čas na prestávku a dobitie, moto g200 5G to dokáže už za 15 minút a vy sa môžete vrátiť k svojej hre. Takéto rýchle nabitie vám vystačí na celý deň.

Zdroj: Motorola

4. Ohromujúca rýchlosť 5G a bleskurýchly procesor

Predstavte si, že ste uprostred hry a porážate všetkých protihráčov, keď tu zrazu váš telefón zaostáva a vy skončíte posledný. S moto g200 5G si môžete bez problémov užívať prvotriednu zábavu, kreativitu a konektivitu s mimoriadne výkonným Qualcomm Snapdragon 888 a 5G procesorom. Vďaka tomu môžete hrať aj hry vylepšené o AI, ktoré reagujú na váš dotyk o 20 % rýchlejšie. Takže nabudúce už zaručene nezmeškáte žiadnu príležitosť na hru.

Zdroj: Motorola

5. Aplikácie na pozadí bez prerušenia hry

Je takmer nemožné úplne vypnúť a sústrediť sa len na hru. Od notifikácií sociálnych sietí až po prichádzajúce textové správy, váš telefón musí byť schopný pokročilého multitaskingu. So zariadením moto g200 5G sa môžete sústrediť na hru bez toho, aby vás spomaľovali aplikácie bežiace na pozadí. Vďaka procesoru Qualcomm Snapdragon 888 a 5G môžete súčasne hrať a mať na pozadí spustených viacero aplikácií, pričom si stále zachovávate pohotovú rýchlosť, ktorou je Motorola známa.

6. Privítajte GameTime

Všetci hráme inak, niektorí z nás sa radi úplne ponoria do sveta fantázie, zatiaľ čo iní obľubujú chvíľkové hranie s prestávkami, ktoré využívajú napríklad na prehliadanie sociálnych sietí. Pomocou GameTime si môžete prispôsobiť herný zážitok tak, aby vyhovoval vašim potrebám.

Pre tých, ktorí nenávidia vyrušovanie, dokáže GameTime stlmiť všetky prichádzajúce hovory a upozornenia, aby ste sa mohli plne sústrediť na hru. A pre tých z nás, ktorí k hraniu pristupujú ležérnejšie, je tu funkcia window-in-window, ktorá umožňuje mať súčasne na obrazovke rozdelené dve samostatné aplikácie. Táto inovatívna funkcia vám umožňuje pokračovať v hre popri posielaní textových správ svojim priateľom, alebo si dokonca môžete mrknúť odborného sprievodcu, ktorý vám pomôže zdolať danú hru – neobávajte sa, nikomu to neprezradíme.

7. Pripojte sa bezdrôtovo a jednoducho

Chápeme, že pri hraní hier občas potrebujete väčšiu kontrolu a flexibilitu a niekedy mobilné zariadenie neprináša ten pravý zážitok. S Ready For, keď presuniete hru z telefónu na veľkú obrazovku, môžete jednoducho pripojiť bezdrôtový ovládač a použiť ho na navigáciu v hre. Len niekoľkými jednoduchými kliknutiami upgradnete svoje herné nastavenie a získate tak náskok pred ostatnými hráčmi. Skúste to pri ďalšej hre, a presvedčíte sa, aké jednoduché to naozaj je.

Zdroj: Motorola

8. Dynamický touchpad povznesie váš herný setup

Vďaka kompatibilite s platformou Motorola Ready For, moto g200 5G neplní len funkciu smartfónu. Pripojením zariadenia k systému Ready For ho zmeníte na dotykovú podložku s rýchlou odozvou, ktorá vám pomôže pri navigácii v systéme Ready For na vašej pracovnej ploche. Isto si obľúbite túto užitočnú vychytávku na pripojenie k akejkoľvek ploche, pre hru mimo bežného nastavenia počítača.

9. Neprekonateľný zvuk

Ponorte sa do hry a doprajte si prémiový bezdrôtový zážitok z počúvania s Dolby Atmos a Qualcomm Snapdragon Sound. Krištáľovo čistá kvalita trojrozmerného zvuku si vás úplne podmaní. Jednoducho pripojte súpravu svojich obľúbených bezdrôtových slúchadiel cez Bluetooth a užívajte si paralelnú realitu ako keby ste boli v samotnej hre!

10. Rýchlejší prístup vďaka bočnému skeneru odtlačkov prstov

Keď vás priateľ vyzve na súboj v obľúbenej hre, posledná vec, ktorú potrebujete, je aby vás technológia spomaľovala. Pre rýchly a jednoduchý prístup k hre stačí použiť bočný snímač odtlačkov prstov, kde sa váš prst prirodzene dotýka zariadenia. V priebehu niekoľkých sekúnd ste nalogovaný v hre a predbehnete svojich priateľov.

Zdroj: Motorola

Zdroj: Motorola

Prečítajte si aj: