Druhá expanzia pre Forza Horzion 3 – Forza Horizon 3 Hot Wheels vyjde 9. mája exkluzívne pre Xbox One a počítače s Windows 10, ako hra z programu Xbox Play Anywhere a bude dostupná aj ako súčasť permanentky Forza Horizon 3 Expansion Pass. Expanzia umožní hráčom navštíviť úplne novú lokalitu v Austrálii, kde víkendové jazdenie nahradia šialené a extrémne kaskadérske kúsky na loopingoch, klopených dráhach a kilometroch dlhých ikonických tratiach z Hot Wheels. Forza Horizon 3 Hot Wheels je automobilové dobrodružstvo ako doposiaľ žiadne iné v histórii série Forza za volantom ikonických Hot Wheels angličákov Twin Mill, Rip Rod a Boneshaker.

 

Sledujte 8. mája od 20:00 špeciálne vysielanie zo sídla Hot Wheels v Kalifornii, v ktorom sa v celosvetovej premiére pozrieme exkluzívne na novú expanziu Forza Horizon 3 Hot Wheels a nazrieme aj do zákulisia so špeciálnymi hosťami. Vysielanie môžete sledovať tu: www.beam.pro/ForzaMotorsport

Expanzia Forza Horizon 3 Hot Wheels zavedie hráčov na pobrežie Austrálie, konkrétne na šesť ostrovov prepojených sieťou Hot Wheels tratí desiatky metrov na zemou s loopingami, vývrtkami a ďalšími prvkami. Toto je extrémne kaskadérske jazdenie, kde trate zvládnete jedine s pomocou nových Hot Wheels zručností a využívaním urýchľovačov, klopených zákrut, u-rámp, šialených skokov a dokonca aj mechanického dinosaura. A pre kreatívnych hráčov je tu funkcia Stunt Swap, vďaka ktorej môžete jednotlivé sekcie trate modifikovať a potom vyzvať priateľov, aby ich prešli.

Objavte svet Forza Horizon 3 Hot Wheels v úplne novej kampani plnením úloh na ceste ku grandióznemu finále, ktoré sa odohrá na obrovskom okruhu Hot Wheels Goliath. Vyrazte na cesty s priateľmi v pretekoch online na tratiach Hot Wheels alebo zistite kto z koho v úplne novom režime Playground Arena a získajte popritom 28 nových achievementov v hodnote 500 bodov.

Pripravte sa na objavenie sveta Forza Horizon 3 Hot Wheels za volantom desiatky nových áut vrátane niekoľkých svetoznámych Hot Wheels angličákov ako aj úplne nového tajného vozidla skrytého v stodole, ktoré čaká na to, aby ste ho našli a opravili.

Forza Horizon 3 Hot Wheels vychádza 9. mája pre Xbox One a počítače s Windows 10. Expanzia je súčasťou permanentky Forza Horizon 3 Expansion Pass a je k dispozícii aj samostatne za 19,99 eura.

Značky: