Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Až 15 212 motoristických zákazníkov sa tento rok zapojilo do hlasovania v ankete Autobazár roka 2019. Spolu ohodnotili 994 autobazárov a autorizovaných predajcov automobilov.

Svojimi hlasmi vybrali tie najlepšie v každom kraji, ako aj absolútneho víťaza celej ankety. Najlepším autobazárom na Slovensku za rok 2019 sa stal autobazár Auto PDK z Bratislavy, ktorý tak obhájil minuloročný titul. Hlasujúci zákazníci hodnotili ponuku áut, kvalitu poskytovaných služieb, ako aj celkovú komunikáciu predajcov.

„Kvalita a profesionálnosť služieb u mnohých autobazárov a predajcov automobilov z roka na rok rastie. Preto je dôležité, že ich môžu zákazníci aj ohodnotiť a tak im poskytnúť spätnú väzbu, ako aj motiváciu pre ďalšie zlepšovanie. Sme presvedčení, že výsledky ankety pomôžu aj všetkým kupujúcim pri výbere spoľahlivého autobazáru či autorizovaného predajcu automobilov,“ vysvetľuje Lukáš Hladík, Head of Brand Marketing Autobazar.EU.

Anketu organizoval najväčší online portál s jazdenými vozidlami Autobazar.EU, v spolupráci s Autobazar.SK a Autovia.sk. Hlasovanie prebiehalo od 23.septembra do 20.decembra 2019. Hodnotiť mohli motoristickí zákazníci preklikom v detaile firemného inzerátu, ako aj priamo na stránke Autobazár roka. Pričom jednotlivo mohli udeliť body za kategórie – veľkosť ponuky, komunikáciu, proces kúpy auta alebo doplnkové služby.

Ak sa pozrieme, v ktorom kraji získali autobazáre a autorizovaní dealeri spolu najlepšie priemerné hodnotenie v súčte bodov, víťazom je Prešovský kraj, ktorý predbehol Trnavský kraj. Tretia priečka patri Nitrianskemu kraju a s rovnakým počtom bodov aj Žilinskému kraju.

Najlepšie autobazáre v jednotlivých krajoch:

Bratislavský kraj: ONDREJ JANOŠŤÁK – SPEED, Viničné

Trnavský kraj:  AUTOBAZÁR F1, Sládkovičovo

Trenčiansky kraj:  AUTOGRÁČ, Bánovce nad Bebravou

Žilinský kraj: AUTODADO GROUP, Martin

Banskobystrický kraj:  ZSOLTICARS, Želovce    

Nitriansky kraj:  Autobazár JTAuto, Nové Zámky

Košický kraj:  Auto Spiš, Spišská Nová Ves

Prešovský kraj:  RS CARS, Prešov

Najlepší autorizovaní dealeri automobilov v jednotlivých krajoch:

Bratislavský kraj:  AUTOPOLIS Panónska, Bratislava

Trenčiansky kraj:  ARAVER, Trenčín

Žilinský kraj:  AUTOPROFIT, Čadca

Banskobystrický kraj:  Lioncar, Banská Bystrica

Nitriansky kraj:  ARAVER, Nitra

Košický kraj:  Auto Gábriel, Košice

Prešovský kraj:  CAMEA Car, Prešov

Trnavský kraj:  BEGAM, Trnava

Značky: