iXpand Flash Drive Go značky SanDisk rozširuje možnosti iPhonu a uľahčuje prenos dát medzi jednotlivými zariadeniami

 iXpand Flash Drive Go je nový flash disk značky SanDisk aktuálne uvádzaný na slovenský trh. Disk umožňuje rozšíriť ukladaciu kapacitu mobilných zariadení iPhone alebo iPad a uľahčuje prenos dát medzi jednotlivými zariadeniami a počítačom.

iXpand Flash Drive Go umožňuje ľahko a rýchlo uvoľniť miesto na iPhone a automaticky zálohovať fotografie, videa alebo kontakty. Vďaka druhému konektoru pre rozhranie USB 3.0 je možné prenášať digitálny obsah z počítača alebo na neho. Pomocou aplikácie iXpand™ app je možné ďalej rozšíriť možnosti tohto flash disku a využívať napríklad automatické zálohovanie alebo chrániť uložené súbory heslom.

Originálny a odolný dizajn, kovové telo a čierna farba v kombinácii so striebornou, robia z tohto flash disku atraktívne a užitočné zariadenie. iXpand Flash Drive Go má naviac očko na zavesenie napríklad na zväzok kľúčov, a predovšetkým sklápací kryt, ktorý chráni konektory USB 3.0 a Lightning. Vďaka tomu je ľahké ho prenášať a mať svoje dáta stále pri sebe. iXpand Flash Drive Go umožňuje prehrávať uložené súbory priamo na iPhone. Ľahko tak môžete prehrávať napríklad svoje obľúbené filmy a mať stále voľné miesto v pamäti iPhonu. Práve obstarávané fotografie alebo video môžete naopak nahrávať priamo z telefónu na pripojený flash disk a šetriť tak ukladaciu kapacitu iPhonu.

Cena a dostupnosť:

iXpand Flash Drive Go je dodávaný v dvoch kapacitách. Model s 256 GB má doporučenú koncovú cenu 129 EUR vrátane DPH. Model so 128 GB je dostupný od 69 EUR vrátane DPH.

 

Značky: