Digitálna karta prináša pridanú hodnotu nielen pri nakupovaní na internete.

365.bank rozšírila ponuku svojich produktov a zaviedla atraktívnu novinku – takzvanú digitálnu platobnú kartu. Tú si môžete bezplatne aktivovať cez mobilnú aplikáciu 365.bank.

V čom spočíva jej výhoda? Digitálna platobná karta funguje podobne ako plastová platobná karta, ktorú môžete mať vo vašej peňaženke – s tým rozdielom, že nemá fyzickú podobu a nachádza sa iba v mobilnej bankovej aplikácii. Z určitého hľadiska je však bezpečnejšia.

Môžete pomocou nej platiť na internete a vyberať peniaze z bankomatov, ktoré umožňujú bezkontaktný výber. Zároveň si ju môžete priradiť do mobilných peňaženiek v službách Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay či Garmin Pay a využívať ju na platenie v obchodoch.

Pridaná hodnota z hľadiska bezpečnosti spočíva v tom, že digitálnu kartu si môžete v 365.bank podľa potreby meniť. Môžete si vygenerovať digitálnu kartu, zaplatiť ňou nákup na internete a následne ju v prípade potreby zrušiť a vygenerovať si novú digitálnu kartu. Takýmto spôsobom je možné minimalizovať riziko zneužitia vašej karty.

365.bank ponúka digitálnu kartu. Obrázky si môžete pozrieť v plnej kvalite po kliknutí na ne

Digitálna karta je k dispozícii hneď po otvorení účtu

Rovnako je možné digitálnu platobnú kartu používať ako doplnok k vašej primárnej fyzickej karte, ktorú takisto 365.bank ponúka bezplatne. Pomocou fyzickej karty budete platiť predplatné služieb, ktoré pravidelne používate. A digitálnu kartu budete využívať na nákupy na internete v obchodoch, s ktorými ešte nemáte veľa skúseností. Spôsobov, ako využiť digitálnu kartu na zvýšenie bezpečnosti vašich financií, je viacero.

Prínos digitálnej karty spočíva aj v tom, že okamžite po otvorení nového účtu v 365.bank môžete začať platiť a využívať účet naplno. Nemusíte čakať, až vám príde poštou fyzická platobná karta. Jednoducho si otvoríte bezplatný účet v 365.bank, vygenerujete si digitálnu platobnú kartu a môžete okamžite naplno využívať jeho výhody – platiť telefónom bezkontaktne, vyberať peniaze z bankomatov bezkontaktne, platiť kartou na internete a šetriť peniaze pomocou programu Syslenie, ktorý ponúka 3,65% úrok.

Založenie účtu v 365.bank a vydanie platobnej fyzickej aj digitálnej karty sú zadarmo a bez mesačných poplatkov. Účet si môžete založiť iba pomocou mobilnej aplikácie z pohodlia vášho domova – netreba nikam chodiť.

Google Play
App Store

365.bank v obchode App Store a Google Play

Prečítajte si aj:

365.bank sa zmení: Stane sa plnohodnotnou bankou aj s pobočkami

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit