Ďalšie pobočky pribudnú postupne.

365.bank dosiahla v uplynulých dňoch dva dôležité míľniky – vydala aktualizáciu mobilnej aplikácie pre Android a iOS, ktorá prináša dlhodobo žiadané zrýchlenie aplikácie. Zmenu v jej svižnosti sme si okamžite všimli na oboch platformách.

Druhou kľúčovou novinkou je otvorenie prvých pobočiek. 365.bank už koncom roka 2020 avizovala, že preberie pobočkovú sieť Poštovej banky a stane sa tak plnohodnotnou bankou. Tento plán začala pretavovať do praxe otvorením pobočiek. Ich mapu nájdete na webe banky, zoznam je k dispozícii TU.

Na pobočkách si môžete vybaviť hypotéku, úver s možnosťou refinancovania, či termínovaný vklad. 365.bank chce aj v rámci offline komunikácie stavať na neformálnom spôsobe obsluhy a digitálnych prvkoch s cieľom minimalizovať papier a plast v pobočkách.

Banka plánuje mať tento rok celkovo 63 obchodných miest po celom Slovensku a rozširovať aj digitálne portfólio produktov. Zoznam pobočiek, otváracie hodiny a ďalšie detaily si môžete pozrieť v mobilnej aplikácii 365.bank (ľavý bočný panel – Mapa pobočiek a bankomatov) a na webe 365.bank/mapa.

Pobočky Trišesťpäťky sú „dog friendly“, môžete ich navštíviť aj v sprievode zvieraťa.

365.bank

Pobočka 365.bank. Zdroj: 365.bank

Zdroj: 365.bank

Prečítajte si aj:

365.bank sa zmení: Stane sa plnohodnotnou bankou aj s pobočkami

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit