Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Canon Europe, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, uvádza dva nové základné modely veľkoformátových multifunkčných tlačiarní – imagePROGRAF iPF770 MFP L36 a imagePROGRAF iPF670 MFP L24. Obe novinky prinášajú pohodlnú tlač, skenovanie a kopírovanie predovšetkým malým firmám z oblasti architektúry, strojárstva a stavebníctva, výroby alebo vzdelávania.

Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24 (1) (1)_nowat

Tlačiarne Canon iPF770 MFP L36 a iPF670 MFP L24 boli vyvinuté pre kancelárie, ktoré majú veľké problémy s nedostatkom voľného priestoru. Obidva nové modely sa môžu pochváliť kompaktným dizajnom, ktorý vyžaduje len minimum miesta. Vďaka skeneru so šírkou 36 palcov je imagePROGRAF iPF770 MFP L36 ideálnym riešením pre potreby kopírovania pre firmy i subdodávateľov z oblasti stavebníctva a strojárstva s menším až strednými objemami tlače. Súčasťou modelu iPF670 MFP L24 je skener so šírkou 24 palcov. Toto zariadenie ocenia najmä malé firmy a vzdelávacie organizácie, ktoré potrebujú nástroj pre jednoduché skenovanie, kopírovanie a tlač dokumentov. Vďaka používateľskému rozhraniu, ktoré nevyžaduje prakticky žiadne skúsenosti, je ovládanie oboch tlačiarní veľmi jednoduché. Príprava i vlastná tlač prebiehajú v niekoľkých jednoduchých krokoch.

 

Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24 (3)_nowat

Vďaka technológii SingleSensor sa môžu najnovšie zariadenia pochváliť perfektnou konzistenciou farieb i presným výsledným obrazom. Tlačiarne Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 i iPF670 MFP L24 využívajú päťfarebný systém s pigmentovými a farebnými atramentmi, ktoré zaisťujú výnimočnú obrazovú kvalitu výstupov. Obidva nové modely umožňujú zvýšiť produktivitu a naplniť tlačové požiadavky pomocou jediného univerzálneho a dostupného multifunkčného zariadenia.

V oblastiach ako stavebné inžinierstvo, konštrukcie, výroba alebo verejná správa predstavujú multifunkčné zariadenia bežný nástroj pre každodennú prácu, a to vďaka ich výkonnosti i vysokej obrazovej kvalite naskenovaných dokumentov. V súlade s dopytom zákazníkov po praktickom a nákladovo efektívnom riešení navrhol Canon nové multifunkčné tlačiarne tak, aby zvýšili produktivitu menších firiem, ktoré doposiaľ považovali multifunkčné zariadenia za príliš komplikované riešenie svojich potrieb.

Medzi hlavné výhody nových zariadení patrí i možnosť skenovania do sieťových zložiek a skenovanie priamo na USB, čo minimalizuje nutnosť používať osobný počítač pripojený k tlačiarni.  Režimy skenovania a kopírovania navyše dovoľujú prepnúť kvalitu z náhľadovej na najlepšiu, pri ktorej sú nové modely vhodné i na tlač technických výkresov, veľkoplošných plagátov a výukových materiálov. V prípade úloh vyžadujúcich detailnejšie výstupy – napríklad pri počítačom podporovanom projektovaní (CAD) – môžu používatelia veľmi jednoducho nastaviť rad konkrétnych parametrov.

 

„V oblasti počítačom podporovaného projektovania bude vždy existovať dopyt po skenovaní a kopírovaní výkresov,“ hovorí Jiří Jedlička, produktový manažér divízie veľkoformátovej tlače spoločnosti Canon CZ. „Našim cieľom je ponúknuť firmám efektívne riešenia, ktoré splnia všetky ich potreby. Musíme preto pochopiť špecifické požiadavky našich zákazníkov so všetkými aspektami, s ktorými sa v priebehu svojho podnikania stretávajú. Nové modely produktového radu imagePROGRAF sme vyvinuli pre menšie firmy, ktoré chcú mať k dispozícii všetky funkcie a flexibilitu robustného multifunkčného zariadenia v kombinácii so skutočne jednoduchým používaním a kompaktnými rozmermi. Súčasťou oboch tlačiarní sú nástroje na spoluprácu, vďaka ktorým je posudzovanie i zdieľanie dokumentov priamočiarejšie a efektívnejšie – novinky tak prinášajú výhody, ktoré sú obzvlášť dôležité práve v oblasti architektúry, strojárstva a stavebníctva. Svojou univerzálnosťou, efektivitou a ozajstnou používateľskou prívetivosťou potvrdzujú nové multifunkčné tlačiarne záväzok značky Canon, ktorý spočíva v ponúkaní takých riešení, ktoré sú ideálne pre naplnenie ich potrieb.“

 

Multifunkčné tlačiarne imagePROGRAF iPF770 MFP L36 a iPF670 MFP L24 sú v Európe v predaji od februára 2016.

Značky: