Zaujímajú vás 3D modely a chcete sa naplno realizovať?

Používanie 3D tlače sa dá aplikovať na veľa oblastí. Či pôjde o tlač 3D hračiek, modelov, sošiek, výukových pomôcok, masku Iron Mana, alebo ďalších predmetov, tvorivosti sa medze nekladú. Používanie DIY 3D tlačiarne je veľmi zábavné. Tlačiareň Anet A8 je produkt za rozumnú cenu a je vhodná hlavne pre začiatočníkov a milovníkov 3D predmetov s bohatou predstavivosťou.

Anet A8 podporuje väčšinu 3D materiálov, akými sú ABS, PLA, HIP, PP a Nylon, ktoré dokážu vytlačiť väčšinu návrhov, ktoré nájdete na internete. Zariadenie funguje na báze open-source, teda za ním stojí veľmi silná komunita, ktorá zásobuje internet zaujímavými projektami, ktoré stačí načítať a vytlačiť.

Projekty sú privedené k životu pomocou softvéru Cura alebo Repetier-Host. Tie sú dostupné pre staršie aj novšie verzie Windowsu a Linuxu. Tlačiareň si poradí so súbormi .STL, .OBJ a G-kódom. Pre znalcov, ktorých by zaujímali ďalšie technické parametre, ako napríklad priemer trysky, vlákna, presnosť, hrúbka vrstiev a prevádzkové teploty, sú dostupné kompletné technické parametre na tomto odkaze.

Široká a vyhrievaná pracovná plocha umožňuje tlač aj veľkých predmetov, akými sú napríklad aj masky na tvár, pričom dokážete vytlačiť aj vázu, či sošku. Na obrázkoch môžete vidieť aj výsledné modely, ktoré používatelia Anet A8 úspešne vytlačili, ešte v ich surovom formáte. Po úspešnom vytlačení ostáva iba málo krokov k tomu, aby bol výsledok dokonalý. V akciovej ponuke (bežne sa predáva táto tlačiareň takmer za 330 eur) sa navyše nachádza model, ktorý dosahuje veľmi dobrú orientáciu v priestore, čím sú výsledky oveľa lepšie, ako tomu bolo v minulosti.

Podľa komunity používateľov, tlačiareň Anet A8 High Precision 3D Printer, je perfektnou prvou voľbou a tlačou sa vyrovná aj 10× drahším konkurentom. Aj podľa recenzií si táto tlačiareň vedie veľmi dobre, hlavne v pomere cena / výkon.

V týchto dňoch sa tak naskytuje jedinečná príležitosť si takúto tlačiareň zaobstarať, a to priamo cez spoľahlivý e-shop TOMTOP, v akciovej cene 121,93 €. Cena za tlačiareň je konečná a bez ďalších poplatkov. Doručenie priamo k vám je 4 – 6 pracovných dní a to aj vďaka tomu, že sklad sa nachádza priamo v Nemecku. Pre objednanie použite tento odkaz.

Zdroj: TomTop (platená spolupráca)

Prečítajte si aj:

Pozrite sa, ako vyzerá 3D tlač. Vytlačené bolo už aj ľudské srdce

 

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.