Je určený pre rodiny a skupiny kamarátov.

4ka predstavila nový paušál SLOBODA4 (SLOBODA na štvrtú), ktorý možno jednoducho definovať ako skupinový paušál pre rodinu či skupinu kamarátov. Obsahuje 4 SIM karty 4ky v 1 paušále za poplatok 44 eur mesačne (na 30 dní), resp. 40 eur v prípade jeho aktivácie do 4. mája. Do skupiny je v prípade záujmu možné pridať aj piatu SIM kartu za extra poplatok 10 eur.

SLOBODA4 obsahuje zdieľané nekonečné minúty a SMS v SR a EÚ (spolu 3500 jednotiek) a zdieľané dáta s objemom 4 GB pre všetky SIM karty v paušále SLOBODA4. Tieto jednotky spoločne čerpajú všetky SIM karty v skupine. K paušálu si môžete aktivovať dodatočné dátové balíčky, a to buď pre celú skupinu alebo iba pre konkrétne SIM karty:

  • Zdieľané nekonečné dáta v SR (z toho 16 GB v EÚ) za 24 eur/pre všetky SIMky na 30 dní
  • 1 GB dát pre 1 SIMku v SR a EÚ za 2 eur/30 dní
  • 8 GB pre 1 SIMku v SR (z toho 2,67 GB v EÚ) za 4 eur/30 dní
  • Nekonečné dáta pre 1 SIMku v SR (z toho 5,33 GB v EÚ) za 8 eur/30 dní

V prípade zdieľaných nekonečných dát sa rozdelí 300 GB FUP plnou rýchlosťou medzi všetky SIM karty v paušále SLOBODA4.

Príklad zloženia paušálu SLOBODA4Zdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Príklad zloženia paušálu SLOBODA4

Do 4. mája za 40 eur

O zložení členov v paušále SLOBODA4 rozhoduje jeho majiteľ. Ten môže aktivovať doplnkové balíčky pre celú skupinu, resp. jednotlivých členov a uhrádza paušál a extra balíčky – napr. platobnou kartou. 4ka upozorňuje, že poplatok vo výške 40 eur/30 dní za paušál SLOBODA4 je uvádzací počas prvého mesiaca. Následne sa mesačný poplatok zvýši na 44 eur.

Cena za piatu SIM kartu bude aj naďalej vo výške 10 eur. Pokiaľ si však SLOBODU4 aktivujete počas prvého mesiaca, poplatok 40 eur vám bude účtovaný aj v ďalších mesiacoch a to počas celej doby používania tohto paušálu, až do prvého prerušenia platby.

Ako už bolo spomenuté, v rámci jedného paušálu SLOBODA4 môžete mať v základnom poplatku (40, resp. 44 eur) až 4 SIM karty. Teoreticky však tento paušál môžete využívať iba s dvoma či troma SIM kartami, pokiaľ si to vyhodnotíte, že sa vám to oplatí.

Správa paušálu SLOBODA4 cez aplikáciu Moja 4kaZdroj: 4ka
Správa paušálu SLOBODA4 cez aplikáciu Moja 4ka

Členov SLOBODY4 môžete meniť raz za 30 dní

SLOBODU na štvrtú si môžete zakúpiť na vybraných predajných miestach 4ky alebo cez eshop spolu so 4ka SIM kartou. Existujúci zákazníci si tento paušál môžu aktivovať cez zákaznícky portál Moja zóna alebo cez aplikáciu Moja 4ka a cez tieto kanály ho môžu aj spravovať – pridávať alebo upravovať členov (telefónne čísla), dokupovať dáta navyše a nastaviť si úhradu poplatku za paušál automaticky z platobnej karty.

Ďalšie SIM karty 4ky môžete do SLOBODY4 pridať cez aplikáciu Moja 4ka. Na pridané čísla príde pozvánka formou SMS, ktorú treba potvrdiť spätnou SMS v tvare „CHCEM“ na číslo 950. Členov v rámci jedného paušálu SLOBODA4 je možné vymeniť raz za 30 dní.

Ďalšie informácie o SLOBODE na štvrtú nájdete priamo na webe 4ky, TU. 4ka takisto oznámila, že počas najbližších týždňov predstaví konvergovanú ponuku.

SLOBODA4: Ponuka doplnkových dátových balíčkovZdroj: 4ka
SLOBODA4: Ponuka doplnkových dátových balíčkov

Zdroj: vlastné, 4ka

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit