Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Letné prázdniny klopú na dvere, ešte predtým je tu však čas odovzdávania vysvedčení. Prinášame niekoľko tipov, ako odmeniť na konci školského roka snaživého študenta či školáka.

Hudba všade a štýlovo

Skvelá hudba a bezdrôtová komunikácia – tieto dva žiadané atribúty v sebe spájajú čoraz populárnejšie bezdrôtové reproduktory. Novinka s názvom Huawei Mini Speaker zaujme predovšetkým pôsobivým farebným dizajnom s kovovým telom, praktickým ovládaním a na svoju veľkosť aj výborným zvukovým prejavom. Jeho batéria vydrží hrať 4 hodiny bez nutnosti nabitia, spojenie so smartfónom prostredníctvom Bluetooth umožňuje vychutnať si obľúbené skladby kdekoľvek a kedykoľvek. Nechýba možnosť párovať 2 samostatné reproduktory s jedným zariadením pre vytvorenie stereo zvuku. Mini reproduktor sa môže pochváliť aj zvýšenou odolnosťou voči ošpliechaniu vodou. Jeho cena je 24,90 eur.

Foto šampión, ktorý nestojí veľa

Od smartfónu pre študentov očakávame, že bude spĺňať niekoľko podmienok – cenovou dostupnosťou počnúc a praktickými a inovatívnymi funkciami končiac. Presne taká je novinka P30 lite od Huawei, ktorá k vyššie spomínaným vlastnostiam pridáva ešte jeden benefit: perfektné fotky. O populárne selfie sa stará 48 Mpx predný fotoaparát s podporou umelej inteligencie, ktorý je špičkou vo svojej kategórii. Nechýba veľké pamäťové úložisko (128 GB), ľahko rozšíriteľné o pamäťové karty, rýchle nabíjanie či štýlový dizajn, ktorý vynikne najmä v gradientnom modro-fialovom prevedení. Huawei P30 lite na Slovensku kúpite za 359 eur.

Náramok (nielen) pre športovcov

Jednoduché a intuitívne ovládanie robí zo športového náramku Huawei Band 3 Pro perfektného spoločníka pre aktívnych mladých ľudí. Kto chce lepší spánok pre lepšie výsledky v škole, ocení aj sledovanie životných funkcií. Na základe získaných dát dokáže navrhnúť možnosti pre zlepšenie kvality spánku. Náramok monitoruje aj srdcovú frekvenciu počas celého dňa pomocou infračervených senzorov pre dokonale presné údaje. Športový náramok Band 3 Pro sa predáva za 69 eur.

Inteligentný strážca váhy

Čo tak darček, ktorý využije celá rodina? Inteligentná váha Huawei Smart Scale dokáže zaznamenať hneď deväť rôznych údajov o tele a vykonať jeho správnu analýzu. Táto funkcia z nej robí ideálneho pomocníka mladých športovcov, ktorí potrebujú mať tieto údaje neustále pod kontrolou. Navyše sa dá ľahko prepojiť s mobilným zariadením. S váhou od Huawei už na váženie nezabudnete – budík zabudovaný vo váhe vám to v nastavený čas pripomenie. Cena inteligentnej váhy je 49 eur.