Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pandémia priniesla do našich dní viac stresu: práca z domu, online vzdelávanie či obmedzený pohyb – to sú len niektoré výzvy, ktorým musíme denne čeliť. Nájsť prostredie na relax s obľúbenou hudbou či dopriať si chvíľu ticha pri počúvaní podcastu v takejto situácii nie je samozrejmosťou. Našťastie podávajú pomocnú ruku technológie.

Okolitý hluk prestane existovať

Nechcete, aby vás pri počúvaní obľúbenej hudby či podcastu rušili rozhovory členov domácnosti alebo mestský ruch pri prechádzke po ulici? Bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro ako prvé na svete využívajú technológiu Hybrid Active Noise Cancellation. Tá prináša potlačenie hluku na úrovni, aká bola donedávna výsadou veľkých náhlavných slúchadiel.

FreeBuds Pro v ušiach takmer nepocítite, no v malom tele ukrývajú duálne inteligentné mikrofóny, ktoré identifikujú hluk z okolia a dôkladne ho eliminujú. Dokážu potlačiť šum až do 40 dB, vďaka čomu budete počuť čisté a jasné tóny. Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate či akým dopravným prostriedkom cestujete, Huawei Freebuds Pro budú dokonalým spoločníkom pre vzácne chvíle relaxu.

Inteligentné prepínanie

FreeBuds Pro oceníte nielen počas oddychu, ale aj v situáciách, keď sa potrebujete sústrediť: vďaka citlivým duálnym mikrofónom vedia rýchlo identifikovať okolité prostredie a automaticky prepínať medzi tromi režimami potlačenia hluku: všeobecný, ultra a príjemný režim.

Najmä posledný menovaný ocení každý, kto sa potrebuje sústrediť na pracovné povinnosti, alebo pripravovať sa na skúšku do školy. Udrží vás v dokonalej koncentrácii – dokáže potlačiť hluk napríklad z listovania strán papierov či písania na klávesnici počítača.

Pripojenie za každých okolností

Slúchadlá majú až dve antény, ktoré zaručujú pokrytie signálom Bluetooth v rozsahu 360 °. Aj keď máte telefón v taške alebo sa nachádzate v oblasti so zlým signálom, FreeBuds Pro ostanú prepojené s telefónom a reprodukcia sa nepreruší. Oceníte aj škálu ďalších inteligentných funkcií. Módy Awareness a Voice využívajú dva mikrofóny, vďaka ktorým počujete okolitý svet vtedy, keď je to potrebné – napríklad pri prechode cez cestu alebo pri konverzácii.

Slúchadlá tiež ponúkajú možnosť pohodlne sa spárovať s dvoma zariadeniami naraz. Umožňujú bez problémov prepínať pripojenie medzi smartfónom, tabletom či počítačom.

Výdrž, ktorá neobmedzuje

Častého nabíjania sa pritom vôbec netreba báť. S vypnutou funkciou potláčania okolitého šumu vám jediné nabitie postačí na počúvanie po dobu 8 hodín, a až 36 hodín s pomocou elegantného nabíjacieho puzdra.

Akonáhle zapnete funkciu ANC (Active Noise Cancelling), nabitie vám poskytne až 5 hodín počúvania a až 22 hodín s dobíjaním v nabíjacom puzdre. Nielen na cestách navyše oceníte možnosť puzdro jednoducho nabiť káblom z vášho smartfónu Huawei.