Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Poľská športová značka 4F, ktorá vstúpila koncom minulého roku aj na slovenský trh, sa stala oficiálnym sponzorom Poľskej hádzanárskej federácie.

Zmluva, ktorú podpísala jej materská spoločnosť OTCF, vstúpila v platnosť 1. Januára 2017 a potrvá až do konca roku 2020. Značka 4F počas tohto obdobia oblečie mužské aj ženské poľské hádzanárske reprezentácie.

„4F podporuje profesionálny šport už od roku 2007. Hádzanári, ktorí reprezentovali Poľsko aj na Olympijských hrách v roku 2016 v Rio de Janeiro, sú prvou federáciou kolektívneho športu, ktorú značka podporila. Doposiaľ sa totiž zameriavala najmä na spoluprácu s federáciami individuálnych športov,” hovorí Igor Klaja, generálny riaditeľ OTCF.

Kolekcia oblečenia pre poľských hádzanárov pozostáva zo štyroch produktových línií, a to v závislosti od účelu ich použitia. Prvá je určená na samotné zápasy (match), druhá na tréningy (training), tretia na oficiálne ceremoniály či tlačové konferencie (formal) a štvrtá na bežné nosenie počas športových podujatí (casual).

Materiály použité na odev pochádzajú zo Španielska, Dánska a Japonska, pričom pozostávajú z troch základných setov farieb, z ktorých dve – čistá biela a sýta červená – sú inšpirované poľskou zástavou, a treťou je námornícka modrá. Všetky odevy boli kompletne vyrobené v Poľsku.

„Sme radi, že sme sa stali partnermi značky 4F, ktorá už má vo svete športu svoje dobré meno. Sme vďační za dôveru zo strany spoločnosti OTCF, ktorá potvrdzuje, že hádzaná je športom atraktívnym pre partnerov aj pre sponzorov,” hovorí Andrzej Kraśnicki, prezident Poľskej hádzanárskej federácie.

Značka 4F aktuálne spolupracuje aj s Poľskou atletickou federáciou, Poľskou lyžiarskou federáciou, Poľskou biatlonickou federáciou, Poľskou rýchlokorčuliarskou federáciou, ako aj Poľskou federáciou kanoistov. Na Olympijských hrách v roku 2016 v Rio de Janeiro obliekla 381 športovcov a športovkýň z troch krajín: Poľska, Srbska a Lotyšska.

Značky: