Darček získajú používatelia s vybranými paušálmi.

4ka opäť spúšťa letnú akciu a ponúka neobmedzené dáta v SR, ktoré môžu získať všetci jej používatelia. Podmienkou je si od 1. 7. do 31. 8. 2019 kúpiť alebo mať aktivovaný paušál SLOBODA + alebo paušál SLOBODA DÁTA a mať nastavenú automatickú úhradu z platobnej karty.

Pre nových zákazníkov je potrebné, aby si kúpili SIM kartu 4ky a následne si aktivovali paušál SLOBODA + alebo SLOBODA DÁTA s automatickou úhradou z platobnej karty. Najlacnejšie riešenie je paušál SLOBODA 100 +, ktorý za 8 eur obsahuje 100 minút/SMS, 1 GB dát v celej EÚ a 10 GB dát v sieti 4ka.

Existujúci zákazníci získajú benefit za rovnakých podmienok pri prvej aktivácii paušálu počas trvania kampane. V praxi to znamená, že stačí mať počas letných prázdnin aktívny alebo si zakúpiť niektorý z paušálov SLOBODA + a mať aktivovanú automatickú úhradu z platobnej karty a uhradiť obnovu SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA z platobnej karty.

Všetko potrebné si môžete nastaviť v Mojej zóne na webe 4ka.sk/moja-zona/. V rámci letných nekonečných dát môžu 4kári využívať neobmedzené dáta aj v 3G sieti Orangeu. Neobmedzené dáta platia iba v SR.

Všetci, ktorí si počas zvýhodnenej ponuky v Mojej zóne nastavia úhradu obnovy SLOBODY + alebo SLOBODA DÁTA pomocou platobnej karty Mastercard/Maestro, môžu využívať nekonečné dáta v SR o mesiac dlhšie ako ostatní, teda až do 31.10.2019.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

4ka: 4G roaming pribudol v piatich európskych krajinách

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit