Neobmedzené dáta zahŕňajú aj národný roaming.

4ka rozšírila ponuku balíkov TO. o nový balík. Novinka TO.∞ obsahuje neobmedzené volania aj SMS zo SR a do všetkých sietí v SR ako aj neobmedzené dáta, ktoré v tomto prípade zahŕňajú aj národný roaming.

Služba je dostupná od dnešného dňa a spoplatnená poplatkom 30 eur mesačne s automatickou obnovou po 30 dňoch.

Volania do EÚ neobsahuje

V porovnaní s balíkmi TO.10 a TO.15 novinka neobsahuje voľné minúty pre telefonovanie v rámci EÚ. Novinkou sú už spomenuté dáta v národnom roamingu, ktoré sú zahrnuté v TO.∞. V prípade TO.10 a TO.15 nie je národný roaming zahrnutý v dátovom balíčku.

to-neminies_spravny

Individuálny FUP

Operátor priznáva, že hoci sú dáta neobmedzené, v individuálnych prípadoch môže aplikovať FUP. Stane sa tak vtedy, keď bude používateľ využívať službu „nevhodne„. V takom prípade ho 4ka najskôr kontaktuje v snahe zistiť, či naozaj dochádza k zneužívaniu služby.

Bežný používateľ by však v tomto smere nemal mať problémy, FUP sa bude týkať expertov, ktorí by mali napr. non-stop spustené sťahovanie cez torrenty. Operátor to takto doslova nedefinoval, ale z nášho pohľadu by mohol byť toto príklad zneužívania služby.

Aktivácia dvoma spôsobmi

TO.∞ je možné od dnešného dňa aktivovať dvoma spôsobmi. Na každej pobočke Slovenskej pošty alebo prostredníctvom SMS správy TO.N na krátke číslo 950. Automatickú obnovu je možné kedykoľvek vypnúť zaslaním SMS v tvare TO.N STOP na číslo 950. Po vyčerpaní aktuálneho balíka budete používať služby Moja 4ka.

4ka_nekonecno

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: 4ka – Nový balík TO.10 ponúka 10 GB dát a volania za 10 eur. Operátor spustil aj zákaznícku zónu na webe (doplnené aj o video)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit