Môžete si kúpiť SIM kartu od 4ky, otestovať ju a keď budete spokojní, preniesť si na ňu vaše primárne číslo.

Operátor 4ka prináša novú praktickú novinku – jednoduchší prenos čísla prostredníctvom SMS správy. V praxi to znamená, že ak si kúpite SIM kartu od 4ky, aby ste jej služby a pokrytie otestovali, tak si v prípade záujmu o prenos čísla nebudete musieť kupovať ďalšiu SIMku so žiadosťou o prenos čísla. Namiesto toho odošlete SMS správu a číslo si prenesiete na SIM kartu 4ky, ktorú ste si už zakúpili.

V prípade záujmu o prenos čísla stačí odoslať SMS správu z čísla, ktoré chcete preniesť, v tvare: PRENOS 4ka <mobilné číslo vašej 4ka SIM karty> <PUK kód vašej 4ka SIM karty> na číslo 0950100100

Následne 4ka požiada pôvodného operátora o prenos čísla a celý proces prebieha rovnako, ako po podaní žiadosti o prenos čísla osobne. Spravidla do 4 pracovných dní je číslo prenesené. Viac informácií nájdete na www.4ka.sk/prenos-cisla, o prenos čísla je možné požiadať aj pri kúpe 4ka SIM karty na jednej z 1500 pobočiek Slovenskej pošty alebo u iného zmluvného predajcu, či cez e-shop na stránke 4ka.sk.

Operátor tiež prezradil, že v priebehu aktuálneho roka k nemu prešlo najviac zákazníkov od O2 (41% z celkových prenesených čísiel) a z Orangeu (36%). Zvyšných 23% predstavujú prenesené čísla z Telekomu.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

4ka: Prehľad všetkých balíčkov. Poradíme, ktorý je pre vás najlepší (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit