2 GB dát za 2 eurá alebo 4 GB dát navyše pre SLOBODA +.

4ka predstavila svoju vianočnú ponuku pred mesiacom – detailne sme o nej informovali v samostatnom článku, TU. Operátor teraz oznámil ďalšie dve akcie v rámci vianočnej ponuky, ktoré sa týkajú extra dát navyše. Ponuku je možné využiť do 31. januára 2022.

2 GB dát v balíku GIGA

Prvou ponukou je dvojnásobný objem dát v balíku GIGA. Môžete ho získať tak, že si do 31. januára 2022 aktivujete dátový balík GIGA s obnovou. Benefit platí od aktivácie balíka pre každý ďalší obnovený balík natrvalo, resp. do prerušenia automatickej obnovy. Dáta v balíku GIGA je možné využiť v 4G sieti 4ky a tiež aj v 2G a 3G sieti Orangeu v národnom roamingu. 

Dátový balík GIGA s obnovou si môžete aktivovať v mobilnej aplikácii Moja 4ka, v sekcii Moja zóna na webe 4ky alebo bezplatnou SMS správou v tvare GIGA na číslo 950.

4 GB navyše pre paušály SLOBODA +

Druhou ponukou je možnosť získať o 4 GB väčší dátový balíček v paušáloch SLOBODA + a to bez zmeny ich ceny. V praxi to znamená, že v rámci SLOBODA 100 + získate 15 GB dát v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) za 10 eur, resp. 20 GB dát v celej SR (z toho 3,78 GB v EÚ) v prípade paušálu SLOBODA 300 + za 14 eur.

Benefit je možné využiť, ak si aktivujete niektorý z paušálov SLOBODA + do 31. januára 2022, a to opakovane pri pravidelnej obnove paušálov SLOBODA 100 + a SLOBODA 300 +. Platnosť extra dát je po celú dobu používania s pravidelnou obnovou.

Automatickú obnovu paušálu SLOBODA + si môžete nastaviť nasledovne:

  1. Zaregistrujte sa na zákazníckom portáli Moja zóna, TU
  2. Pridajte si 4ka telefónne číslo a uložte vašu platobnú kartu
  3. Aktivujte si automatickú úhradu z platobnej karty za vybraný paušál SLOBODA +

Ďalšie detaily o tejto ponuke nájdete na webe 4ky.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit