Všetci Štvorkári, ktorí aktívne využívajú samoobslužný portál Moja zóna, môžu do 28.2.2017 získať odmenu v podobe jednorázového 4-eurového bonusového kreditu zadarmo.

Ide o prvý z benefitov, ktorý štvrtý operátor pripravil pre svojich zákazníkov. Do budúcnosti plánuje poskytovať ďalšie akcie a odmeny.

Aktuálne dostupný benefit chce spropagovať funkciu pravidelného alebo automatického dobíjania kreditu. Používatelia si ju môžu nastaviť v portáli Moja zóna. Takisto si môžu aktivovať niektorý z produktov TO. s úhradou z platobnej karty a majú väčší prehľad o aktivovaných produktoch alebo spotrebe.

4ka tvrdí, že sa vytvorením Mojej zóny zamerala hlavne na to, aby si jej zákazníci mohli jednoducho a pohodlne aktivovať výhodné produkty a zároveň mali prehľad o využívaní jej služieb. Najnovšie sa rozhodla aktivitu svojich zákazníkov odmeniť.

Bonus 4 eurá získajú používatelia, ktorí si bezplatne vytvoria účet na portáli Moja zóna a následne si nastavia a využijú aspoň jednu z možností:

  • Automatické dobitie kreditu
  • Pravidelné dobitie kreditu
  • Automatická obnova niektorého produktu TO. s úhradou z platobnej karty

Odmena v podobe 4-eurového kreditu zadarmo platí pre nových zákazníkov, ale aj pre tých, ktorí už niektorú z vyššie uvedených troch metód využívajú. Benefit sme využili aj my v redakcii, 4-eurový kredit sa nám pripísal na kartu pri prvej aktivácii niektorého z nami vytvorených pravidiel dobíjania kreditu.

Prečítajte si aj:

4ka: Prehľad všetkých balíčkov. Poradíme, ktorý je pre vás najlepší (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit