Nové kanály pribudli v ponuke TV šírenej cez optickú sieť (IPTV) aj v internetovej 4ka TV (OTT).

4ka oznámila, že rozšírila ponuku svojej televíznej služby 4ka TV o 5 nových TV kanálov. Operátor zaradil do ponuky 2 nové lifestylové TV kanály – Love Nature HD a Home & Garden TV HD, 2 hudobné TV kanály – Šlágr Muzika HD a Šlágr Premium HD a jeden spravodajský kanál – Freedom TV HD. Zákazníci 4ka TV získajú nové televízne kanály automaticky po reštarte zariadenia či po update mobilnej TV aplikácie 4ka TV.

Nové TV kanály sú dostupné v balíčkoch:

KanálBalík 4ka TV
Freedom TV HDTelevízia S  (40+ TV kanálov za 10 eur/mes.)
HGTV – Home & Garden TV HDTelevízia L (90+ TV kanálov za 17 eur/mes.)
Šlágr Muzika HDTelevízia L  (90+ TV kanálov za 17 eur/mes.)
Love Nature HDTelevízia XL (111+ TV kanálov za 22 eur/mes.)
Šlágr Premium HDTelevízia XL (111+ TV kanálov za 22 eur/mes.)

4ka TV je dostupná cez optiku 4ky, ale aj v OTT verzii bez ohľadu na poskytovateľa internetu

Služba 4ka TV je dostupná cez set-top box na optickom pripojení 4ky alebo cez aplikáciu pre Smart TV (Samsung, LG či Android TV a Apple TV), mobilné zariadenia a webový prehliadač na počítačovej obrazovke.

Služba podporuje všetky moderné funkcie ako nahrávanie, 7 dňový TV archív, či spustenie relácie od začiatku. 4ka TV je dostupná v základnej verzii s viac ako 40 TV kanálmi za 10 eur mesačne a vo verzii XL ponúka za 22 eur mesačne viac ako 111 TV kanálov. V cene služby je zahrnutý základný TV archív a TV je možné sledovať na dvoch zariadeniach súčasne.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit